Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter és Orbán Viktor...

Magyar Péter és Orbán Viktor vita?

Figyelt kérdés
Ti hogyan gondoljátok 2026-ban lehetne vita? Megnéznétek a vitát? Kíváncsiak lennétek rá? Ha egyáltalán Magyar Péter lenne a miniszterelnök jelölt a Tiszán belül, az is lehet még hogy nem ő lesz. De én szerintem jó lenne ha legalább 1 vita lenne 2026-ban! Nagyon adnám! Én így gondolom.

ma 01:10
 1/6 anonim ***** válasza:
7%
Kizártnak tartom, hogy Orbán Viktor leálljon egy ilyen pszichopatával vitatkozni. Várhatóan nem is lesz rá semmi szükség.
ma 01:27
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Én megnézném de K.O. lenne Orbánnak. Kb egy ilyet tudok elképzelni csak szavakban:

https://www.youtube.com/shorts/_7Ta3rWmb3E

Orbán csak mellébeszéléssel jönne megint. Csak közben jönne a K.O.

ma 01:31
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Unalmas lenne előre tudom az egészet. Magyar Peti mondaná a propagandát amit 1000 milliárdból működtet az Orbán rendszer, a gazdasági hanyatlást az forint-euró árfolyamát ahol zuhanó repülésben megy lefelé a forint értéke, jogállamiság és demokrácia leépítése, magas infláció, rekord áfa világszerte a nyugdíjak és a bérek elértéktelenedése, korrupció, az eu-s pénzek hiánya stb stb.Orbán Viktor válaszai erre csak ennyi lenne Brüsszel, Soros, háború, ferdítések.
ma 01:53
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

a felcsuti törperős nem véletlen fél kiállni, hisz mindig felmosták a padlót vele a vitán :D

akkora nagy harcos hogy elbújik inkább :D

a hívei meg 3-ig nem tudnak számolni, nekik mindegy

ma 01:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Magam részéről kíváncsi lennék rá, de Orbán nem valószínű, hogy be merne vállalni egy vitát.

Ha mégis megteszi, az azt jelenti, hogy valós veszélyben és nagyon rossz pozícióban érzi magát... ellenkező esetben nem érdeke kockáztatnia, hogy egy vitában alul marad.

ma 02:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Fico nyelvtörvénytervezete, Honvédelmi Minisztériumban történt kémbotrány, friss gazdasági adatok.

Szájer visszatérése, Tiborcz vagyona elérte a 100 000 000 000 forintot. 130 pontos megszorítócsomag. Lenne több értelmes téma is. Habár Szájer nem is tudom...

ma 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!