Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak az alacsony hozzáadott...

Csak az alacsony hozzáadott érték az oka az alacsony béreknek Magyarországon?

Figyelt kérdés

nov. 23. 15:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Magyarországon az 5% a magyar áruk exportja külföldre, az elhibázott politika miatt.
nov. 23. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:

10,

hogyne tudnál versenyképes lenni a munkaerőpiacon.Sokaknak sikerült már.

nov. 23. 17:41
 13/19 anonim ***** válasza:
pl Mészárosnak? :) Ha nem vagy Fideszközeli nem leszel sikeres vállalkozó, ha 0-ról építessz.
nov. 23. 17:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Az orbáni rezsim egyik politikai eszköze az emberek nyomorba tartása.
nov. 23. 18:04
 15/19 anonim ***** válasza:

13#

Sikeres alkalmazott lehetsz könnyen.

nov. 23. 18:10
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 De nem fogsz magasabb jövedelemmel rendelkezni, ha sikeres alkalmazott vagy és kened vágod a szakmádat, mert a válllakozás nem tud annyi pénzt kitermelni. Ez Magyarország. Lássuk a Te bérpapirod. Csatold be ide mennyit keresel, mennyire vagy sikeres. Kíváncsiak vagyunk.
nov. 23. 18:12
 17/19 anonim ***** válasza:

16#

Nem fogok privát dokumentumot becsatolni.

Br 1,1 millió forint.

Extra képességeim nincsenek.Műszaki menedzser Bsc-m van, meg pár nemzetközileg elismert certifikáció.

Ja és én alapból szakmunkásnak mentem, vendéglátósnak.De, már a gyakorlat alatt eldöntöttem,hogy nem nekem való.Utána érettségi, levelezőn egyetem.

nov. 23. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:

"Nem fogok privát dokumentumot becsatolni.

Br 1,1 millió forint."

A privát adatokat ki tudod húzni és máris mutathatod. Addig is csak egy propagandista vagy hazugságaiddal együtt.

nov. 23. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:

gyerekek, tényleg nem sok ám otthon a br. 1 millió, ennyi nekem is megvolt de a stabilitás is kérdés volt ezért költöztünk el Dublinba

nálatok drágább az alap élelmiszer mint nálunk csak xolok...

ha pénzt akartok keresni 1 megoldás van: elköltözni a francba vagy lehet rinyálni minden nap, de azzal semmi nem oldódik meg

nov. 23. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!