Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről az esetről...

Mit gondoltok erről az esetről?A diákok direkt kiakarták csinálni a tanárt vagy csak ürügyet kerestek?

Figyelt kérdés

[link]

Lényegében, a tanár levetített egy filmet, amiben férfiak csókolóznak.Viszont, ez egy 90-es éveken forgatott film, nem netflix vagy hasonló.Ráadásul, művészfilm.

Művészfilm, amiben van ilyen jelenet, még Oroszország sem tiltott.

Erre, fogták magukat a diákok és jelentették,hogy melegpropagandát vetít a tanár.

Mondjuk, szerintem ez csak ürügy lehetett.

Amikor én voltam, akkor is lett volna miért jelenteni a tanárt, de mivel amúgy jó fej volt, sem sem mászkált az igazgatóhoz,hogy ez meg az szabálytalan.

nov. 23. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jól tették, hogy jelentették. Az iskolákban tiltani kellene az LMBTQP-propagandát.
nov. 23. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Jól gondolod, csak ürügy volt. Ha egy kedves tanár lett volna akit bírnak, le se szarták volna.
nov. 23. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi még anno örültünk, hogy filmet nézhetünk órán. Eszünkbe se jutott volna ilyenért beköpni egy tanárt. Pedig nekünk is levetíttek pár inkább felnőtteknek szóló filmet (Amélie csodálatos élete, Amerikai szépség, stb.)

Elég gyagyás a mai fiatalság. Milyenek lesznek ezek felnőttként? Én már előre félek.

Ez az alt right meg woke hergelés a politikusok részéről egy nagyon beteg társadalmat fog kitermelni, amiben mindenki hópihe, de nem veszi észre magáról, hogy az.

nov. 23. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
#2 Kedves tanár, akit bírnak a diákok, nem vetít LMBTQP-propagandát.
nov. 23. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
8 éve a mi irodalomtanárunk is vetített belőle részletet. Az egyik legjobb tanárom volt. Egyébként az Árvácskát is levetítette, ami sokkal felkavaróbb, de amiatt gondolom senki nem cirkuszolna ma sem...
nov. 23. 15:36
 6/6 Justinianus ***** válasza:
Te honnan vetted azt, hogy minden mondat első szava után vesszőt kell tenni? :)))
nov. 23. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!