Mit gondoltok erről az esetről?A diákok direkt kiakarták csinálni a tanárt vagy csak ürügyet kerestek?
Lényegében, a tanár levetített egy filmet, amiben férfiak csókolóznak.Viszont, ez egy 90-es éveken forgatott film, nem netflix vagy hasonló.Ráadásul, művészfilm.
Művészfilm, amiben van ilyen jelenet, még Oroszország sem tiltott.
Erre, fogták magukat a diákok és jelentették,hogy melegpropagandát vetít a tanár.
Mondjuk, szerintem ez csak ürügy lehetett.
Amikor én voltam, akkor is lett volna miért jelenteni a tanárt, de mivel amúgy jó fej volt, sem sem mászkált az igazgatóhoz,hogy ez meg az szabálytalan.
Mi még anno örültünk, hogy filmet nézhetünk órán. Eszünkbe se jutott volna ilyenért beköpni egy tanárt. Pedig nekünk is levetíttek pár inkább felnőtteknek szóló filmet (Amélie csodálatos élete, Amerikai szépség, stb.)
Elég gyagyás a mai fiatalság. Milyenek lesznek ezek felnőttként? Én már előre félek.
Ez az alt right meg woke hergelés a politikusok részéről egy nagyon beteg társadalmat fog kitermelni, amiben mindenki hópihe, de nem veszi észre magáról, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!