Orbán Viktor el fogja hozni Magyarország aranykorát?
Figyelt kérdés
nov. 23. 11:57
11/18 anonim válasza:
Az a baj elvicceljük, de egyszerű tény az, hogy Orbán és bandája olyan szinten lezüllesztette az országot amiből nem fogunk kimászni az elkövetkezendő évtizedekben. Adóssághalom a kínaiak, oroszok felé, EU-tól távolabb vagyunk mint valaha, V4-ek gyakorlatilag kizártak minket.
12/18 anonim válasza:
#7. "Elhozhatta volna helyette a POKLOK POKLÁT HOZTA EL."
Imádom. :DDD
Srácok, az ilyenek csak radikalizálják ám az embert, hogy a Fideszre akarjon szavazni. Most pedig folytassátok! :D
13/18 anonim válasza:
#3. "3x 2/3-al itt már olyan jólétnek kellene lenni, mint Dubaiban."
Nahát. Nem is tudtam, hogy a politikai felhatalmazás erőssége teremti a pénzt, Matolcsynak miért nem szóltál eddig?
14/18 anonim válasza:
#14, önmagában nyilván nem, de orbánt csak a saját haverjainak a gazdagodása érdekelte, erre használta a 2/3-os felhatalmazást.
15/18 anonim válasza:
#15. Azért szerencsére járulékos nyereségként az én bérem is robbant egy ká nagyot 2015 óta. Amúgy viccen kívül, Orbánnak szerintem is víziói vannak, amelyek AZ ÉN NÉZŐPONTOM szerinti országérdekekkel több ponton is egybeesnek...nem kizárt, hogy ezt rajtam kívül még sokan így látják (a komplett ellenzék részéről pedig mégcsak hasonlót sem), és ezért van megszavazva a Fidesz.
16/18 anonim válasza:
#16 Ezért nem szabad gyógyszerre inni.
17/18 anonim válasza:
#17. Ellenzéki érvek. Csak a szoki.
Azért érdekes módon nem én lepődöm meg négyévente, hogy már megint nem jött el az a várva várt kormányváltás, lol.
18/18 anonim válasza:
Milyen Magyar aranykorszak??
Orbánisztánná vált az országunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!