Melyik időszakban volt szerintetek Magyarország aranykora? (Ha egyáltalán volt ilyen).
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 17:22
3/14 anonim válasza:
Mátyás király idejében.
Azóta mindig a f.sz rossz oldalán állunk és csak szivatnak bennünket.
4/14 anonim válasza:
Mátyás a régmúltban.
Illetve a mostani időszak a modern időket tekintve.
6/14 anonim válasza:
Őszinte leszek hozzád, én még fiatal korú voltam (de már serdülő) amikor Fletó került hatalomra.
Nem biztos, hogy jók az érzékeim, de szerintem akkor volt az ország aranykora. Akkoriban még teljesen más volt a választék színvonala is a Tesco-ban meg mindenhol. Most meg amit látod az a sok rossz minőségű alja termék, és a gazdasági hanyatlás.
Nem tudom mi van azokkal, akik Gyurcsányt szidják és a mostani rendszert istenítik, komolyan nem. De én már amúgy is fél éve külföldön vagyok, csak néha járok már haza, szóval nekem már mondhatni mind1 mi van Mo.-val.
8/14 anonim válasza:
Felületesek az ismereteim a modern történelemről, de nekem az első gondolatom a dualizmus kora. Akkor épült szinte minden Budapesten, ami napjainkban turisztikai látványosságnak számít.
9/14 anonim válasza:
Nem erősségem a történelem, de nekem is úgy tűnik, hogy a dualizmus volt az ország ezeréves történetének egyetlen pozitív időszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!