Ezért Lézer Dzsoni a felelős? A MÁV ismét remekelt.
Gondolom a sok fideszes agysebész szerint ez nem probléma, lényeg az, hogy MP, mit mondott...
3, voltam Ausztriában és Lengyelországban is, télen, mikor leesett 60!!! cm hó! 2 óra múlva, 60cm hó után, zsir járható utak voltak mindenhol!
A cseheknél tudom, hogy vannak káoszok, de ott sem ennyi.
Ez pénzkérdés alapvetően. Gazdagabb országokban alapból fejlettebb az infrastruktúra, több pénz van emberre és technikára.
Ebbe beletartozik a vészhelyzeti forgatókönyvek kidolgozása is, pénzzel minden megoldható.
Hogy valaki Romániával példálózik, az lehet olyan egyéni, alkalmi tapasztalat, amit ő szelektíven úgy látott, de nem lát sok mást, illetve az egész országos helyzetet.
A hazai hálózat felfejlesztése ugyebár csillagászati összegekbe kerülne, irreális elvárásokat nem lehet támasztani.
A politika minőségét nem pont ilyeneken kellene mérni szerintem.
Mint ahogy az egy főre eső, egymást lehallgató készülékek száma sem minőségjelző paraméter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!