Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2006 óta, senkinek sem...

Ha 2006 óta, senkinek sem sikerült megvernie Orbánt magyar választáson, merthogy a 2006os önkormányzati választások óta, folyamatosan ők nyernek mindent, miben reménykednek most a Tisza szavazók, amikor senki másnak sem sikerült ez?

Figyelt kérdés

nov. 22. 08:34
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Én nem pánikolok, én nem szeretném, hogy újra legitimizáljuk a NER-t!

Nem lesz változás hagyományos módszerrel.

nov. 22. 08:49
 12/31 anonim ***** válasza:
20%
Na mesélj, mégis mit szeretnél, miközben tátott szájjal várod a sültgalambot?
nov. 22. 09:04
 13/31 A kérdező kommentje:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy magyar diktatúra. Ebben a magyar diktatúrában el akarták hitetni emberek, hogy ez nem diktatúra, de soha, senkinek sem sikerült még prezentálnia, hogy ez mégsem diktatúra.

Rövid mese volt, de sültgalamb.

nov. 22. 09:07
 14/31 anonim ***** válasza:
69%
A fidderek annyira nyugodtak, hogy már most farigcsálják a választási rendszert. Olyan demokratikus módon.
nov. 22. 09:12
 15/31 A kérdező kommentje:
Nagyon jó! Akkor, odáig eljutottunk, hogy megértjük, hogy csalják el a választást, most már csak én szeretném, megérteni, hogy ilyen környezetben a Magyar Péter rajongók, mégis, miben reménykednek?
nov. 22. 09:14
 16/31 anonim ***** válasza:
82%
Én nem reménykedek semmiben, csak röhögök a Pedofideszes hívőkön, hogy szépen lassan éhen döglenek miközben a saját gazdájuk szarik a tányérukba.
nov. 22. 10:14
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
#8 Nem. 22. februárban Szabó Tímea 2/3-os ellenzéki győzelemről beszélt.
nov. 22. 10:16
 18/31 anonim ***** válasza:
37%
Semmi sem tart örökké, még a fidesz rémuralma sem.
nov. 22. 10:21
 19/31 A kérdező kommentje:

18, a fehérruszkiknak, a ruszkiknak, a törököknek, az észak-kóreaiaknak, egészen más véleménye lehet erről.

És mi egészen nagy sebességgel rohannunk abba, hogy egy második Belarusz legyünk, itt Európa közepén.

Nem lehet demokratikusan leváltani ezeket, 18 után már jópáran megmondták.

nov. 22. 10:24
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

#16. "Pedofideszes", "gazdájuk szarik a tányérukba". Megérkezett a DK is a beszélgetésbe, hadd gratuláljak!

'26-ban meg majd megint megy a pislogás, hogy "hát pedig már mindenki egyetért abban, hogy minden fideszes pedofil". Feketeöves valóságtagadás, csak a szoki.

nov. 22. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!