Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor szavaztál először a...

Mikor szavaztál először a Fideszre?

Figyelt kérdés
ma 12:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

#5 "fideszre szavazok, és lépek innen"

Nem lehetne, hogy előbb lelépj és utána ne szavazz a Fideszre, ha már úgysem élsz itt?

ma 14:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem szavaztam rájuk, mindig pénzéhes élősködő bandának tartottam őket és ez sokszorosan be is igazolódott. Semmilyen érv nem szól amellett hogy rájuk kéne szavaznom, viszont amellet hogy másra szavazzak számtalan érv szól. Hajrá Tiszapárt!
ma 14:27
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

2010-ben szavazhattam először, azóta így szavaztam:

2010: Fidesz

2014: Ellenzéki összefogás

2018: LMP

2022: Kutyapárt

2010-2012 között: Fideszes voltam, a növekvő korrupció és az EU ellenes retorika miatt ott hagytam őket.

2012-2017: ellenzéki összefogás párti voltam, de a folyton marakodás, hiszti, picsogás, a székekért folyó marakodás, ill. én már akkor felismertem ,hogy ezekkel nem lehet a Fideszt leváltani, sőt nem is akarják.

2017-2021: Momentumos voltam, de 2018-ban még nem szavaztam rájuk, mert láttam, hogy úgy sem jutnak be és nem akartam, hogy elveszett legyen a szavazatom, így az LMP-re szavaztam, de bár ne tettem volna.... Fő ok amiért ott hagytam őket, az a 2021-es ellenzéki előválasztás utáni helyezkedés volt, világosan látszott, hogy rengeteg megélhetési politikusa lett a Momentumnak és már nem célja leváltani a NER-t.

2022 - 2024 áprilisig: 100%-osan Kutyapárt szavazó voltam, ma is nagyon szimpatikusak.

2024 áprilistól - mai napig: Kutyapárt/Tisza párt szavazó, még nem sikerült döntenem, hogy 26-ban melyik pártra szavazzak majd, de valószínűleg az győz, amelyiknek nagyobb esélye lesz leverni a krumpli rágókat.

ma 14:44
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
F-el kezdődik, sz-re végződik és tele van g*ivel, mi az?
ma 14:46
 15/21 anonim ***** válasza:
9%

14# te összevissza szavazol, és egyáltalán nem igaz 2020 környékén , amit írsz " növekvő korrupció és az EU ellenes retorika miatt ott hagytam őket."

Természetesen jogod van hozzá, de ez olyan, mintha egyszer tűz, utána víz, aztán a levegő...semmi értékrend, egyéb?

ma 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:
2010 környékén - akart lenni...
ma 15:06
 17/21 anonim ***** válasza:

15-ös

Már hogy ne lenne igaz, különben nem léptem volna le tőlük...2012-ben indult meg a látványos kormányzati korrupciós rendszerűk kiépítése.

Nem vagyok se boomer, se pártbirka, sosem leszek olyan szavazó, mint egyesek, akik azzal érvelnek, hogy "1994 óta ide szavazok, és ezután is csak ide vagyok hajlandó szavazni"....xD

Oda szavazok, ahol látok teljesítményt, munkát, fejlődést egy jobb rendszer/ország kiépítésére. Kritikus gondolkodással állok a pártokhoz és politikusokhoz, és inkább egyes számomra fontos ügyekre összpontosítok, mintsem elköteleződjek egy adott politikai párt/oldal mellett.

ma 15:16
 18/21 anonim ***** válasza:
2006, 2010. Utána soha többé.
ma 15:23
 19/21 anonim válasza:
0%
Remélem 2060-ig Orbán marad, hogy megtanuljátok azt, hogy amit a zsidókkal tett ez az ország 1944-ben az bűn! És amíg a németek változtak, ti még ugyanolyan kis nácik vagytok a cigánysággal egyetemben.
ma 15:25
 20/21 anonim ***** válasza:

jó hogy senki nem szavaz rájuk mégis 2/3 van mindig

ez olyan mint mikor mindenki 3 milliót keres itt de az ország 70%-nak gondot okozna +50k költés...

ma 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!