Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2026-ban a Jobbikra szavazo...

Ha 2026-ban a Jobbikra szavazok, és a Fidesz nyer, a Tisza a második legerősebb lesz, én leszek a felelős ezért?

Figyelt kérdés
Vagy inkább utóbbiak, amiért nem velem együtt voksoltak?
ma 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem, arra szavazzál aki neked szimpatikus, a Jobbikon én is gondolkodtam Gyöngyösi és Adorján is szimpatikus csak előbbi ugye lelépett és sajnos a párt is esik szét fele.
ma 14:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Akik azt firtatják, miért a Jobbikra szavazom: nem ez volt a kérdés, olvassátok el és interpretáljátok újra.

Ha így sem megy, helyettesítsék be valamelyik másik, jelen állás szerint nem bejutó ellenzéki párttal.

ma 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha '26-in ju vote jobbik y a Tisza wins, akkor nem leszel a győzelmi mámor részese, hiába fogsz örülni a Tisza győzelmének, és hajnalig bulizni, ott lesz benned a keserűség, hogy te nem járultál hozzá, hogy a rezsim korszaka véget érjen, s amikor beccsensz bőbeszédű leszel, elkezdesz fecsegni a Tiszások között, hogy te nem rájuk szavazták, ők majd vígasztalni fognak, hogy rá se ráncs, de a keserűség megmarad a szívedben.

Egyébként nem lesz a te hibád, csak tényleg kidobott szavazat, és idő, amit aznap rászánsz, amit tölthetnél hasznosan is.

Bocsánat, ha barkit megbántottam, nem állt szándékomban, eredeti fideszes keresztény vagyok.

ma 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!