Ez csak a kezdet? A megfélemlítés a cél, vagy a jogos törvénykezés?
Figyelt kérdés
Miért büntetnek?
Ki fél, vagy kinek kell félnie?
Mennyire fogja ez veszélyeztetni a szólásszabadságot, mint alapvető szabadságjogunkat?
nov. 21. 04:40
11/19 anonim válasza:
Erre emlékeztek(?): kötelet neki! Ki is mondta ezt az országgyűlésben?
12/19 anonim válasza:
#10-11. Hagyjál már kérlek a harmatgyenge Tisza-propagandáddal! :)
13/19 anonim válasza:
Miért lenne propaganda? Megtörtént eset, felvételek vannak róla!
14/19 anonim válasza:
#13. Azért propaganda, mert már nem az első kérdésnél látom általad belinkelve ugyanatt a videót. Ettől nem Tiszásabbak lesznek az emberek, hanem taszítod őket, de felőlem csináld nyugodtan. Korábban ugyanígy tolták maguk előtt az ellenzéki buborékból MZP-t is például.
15/19 anonim válasza:
#14 10-es vagyok, nem vagyok azonos a 11-el. Én linkeltem be a videót. Nem vagyok "tiszás", meglehetősen sok kételyem van MP-el kapcsolatban. A videóval viszont egyetértek, már vagy 15 éve én magam is így látom. A Fidesz, de nem csak ők, hanem a másik oldalról a DK gerjeszti a gyűlölködést. Azért durvult el ennyire a közbeszéd.
16/19 A kérdező kommentje:
"Persze, az állományszűkében lévő rendőrségnek, meg az agyonterhelt bíróságoknak arra lesz kapacitásuk, hogy Facebook kommentelőket kergessenek."
Na hát ezen én is elgondolkodtam. Ez azért érdekes lenne!
Dehát munkaalapú társadalom vagyunk!
nov. 22. 16:20
17/19 A kérdező kommentje:
"Ennek ellenére is megfélemlítésnek és a szólásszabadság korlátozásának tartom a törvénytervezetet. Egy újabb lépés a teljes diktatúra irányába."
Abba az irányba látom haladni, még ha mondjuk nem is annak látszik.
Amúgy ezt a munkát az AI is el fogja tudni végezni egy idő után, a saját hasára.
nov. 22. 16:23
18/19 A kérdező kommentje:
Ha már itt tartunk, Bayer Zsolt mocskolódásai a saját műsorában kimerítik a keresztény-konzervatív szemlélet fogalmát? Attól függetlenül hogy kinek van igaza! Mert úgy tudom hogy feljelentés is érkezett. Ha törvényt hoznak, az ugye mindenkire érvényes lesz?
nov. 22. 16:28
19/19 anonim válasza:
Igen, hiszen vannak egyenlőek és egyenlőbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!