Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz megbukna a választ...

Ha a Fidesz megbukna a választásokon, akkor elképzelhetőnek tartjátok, hogy Orbán átveszi Gyurcsány szerepét, mint patás ördög, hogy továbbra is hasznos maradjon a politikában?

Figyelt kérdés

Pl. hogy ne tudjon kialakulni normális ellenzék vagy akár, hogy Tisza helyett egy harmadik, még nem létező párt felé tereljék a szavazókat (ami mögött igazából a fidesz fog állni titokban).

Persze attól függ, hogy ki milyen konteóban hisz. Pl. valaki szerint a Tisza mögött is ez van, de úgy is lehet érvényes a kérdés, mint Orbán az új Gyurcsány.

nov. 20. 21:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
#10. Igen, tudom, hogy ez a klasszikus ellenzéki önbecsapás, olvasom gyakorlatilag naponta. :D Ti tudjátok.
nov. 21. 13:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Így van mi tudjuk, de javaslom neked, hogy majd látogass ki egy fideszes és egy tiszás rendezvényre is. ☺️
nov. 21. 13:24
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

De jó pofa vagy 11-es :D

Annyi, hogy a tiszások például nem szoktak ilyet csinálni, mint itt a videó legelején. Azért ez sokat elmond. :)))))))

https://www.youtube.com/watch?v=ajrTTSb7g8g&t=242s

nov. 21. 13:35
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

#12. Semmilyen rendezvényre nem látogatok ki, annál azért picit fentebb van az én önbecsülésem, hogy kimenjel szurkolni a kedvenc politikai csapatomnak az utcára.

Amúgy bakker...szó szerint ugyanezeket olvastam itt 2022 tavasza előtt is, csak akkor még éppen MZP-nek kellett szurkolni. De tudom, most minden más. 🤡

nov. 21. 17:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Nyilván senki nem kötelez rá, de ha megnézel néhány riportot csak az nem veszi észre a különbségek aki nem akarja.☺️ Bár mind a kettő Péter, de aki szerint ugyan az a helyzet mint két éve annak egész biztosan nem a lába fáj. Ugyan is mzp mögött állt egy csomó olyan politikus, akit az emberek a legkevésbé sem szívleltek. Mzp nem tudott nagy tömegeket megmozgatni és egyáltalán nem volt ilyen hype körülötte. Mzp f@száról pelsauk(Bár nem tudom mennyire követed a politikai életet☺️) Na szóval hát március óta várjuk, hogy a fideszes patkányok által kipukkanjon
nov. 21. 19:25
 16/20 anonim ***** válasza:
*na szóval mzp f@szát nem mutogatta anno a tv2 😅😅
nov. 21. 19:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Na igen mert a kormány propagandának mindent bekell most már vetnie, mert azt hitték hamar ki ikszelik, de nem így lett. Ebben viszont nagyban közre játszik az is, hogy folyamatosan nő az elégedetlenség. Pedig lassan már nincs mit ellopni. 😅
nov. 21. 19:36
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

#15. "de ha megnézel néhány riportot csak az nem veszi észre a különbségek aki nem akarja."

Ó, hát azt az ellenzékieken kívül valóban mindenki észre szokta venni, hogy a riportokat készítő, szintén ellenzéki média vajon kinek szurkol. Mert ezek a riportok és videóanyagok valahogy mindig úgy néznek ki, hogy a Fidesz rendezvényein ott vannak a retardált nyugdíjasok és csakis ők, az Ellenzéki Összefogás/MZP/Tisza (aktuális kedvenc behelyettesítendő) eseményein meg a tisztalelkű, választékos beszédű, fiatal értelmiségiek és csakis ők, akik józanul gondolkodva nem is juthatnak más következtetésre, mint hogy elegük van és kormányt kell váltani. Hát hogyne. És ti ezt csont nélkül elhiszitek. Részemről rendben, ez nem az én problémám, nem én döbbenek időről időre, amikor beköszönt a valóság.

"de aki szerint ugyan az a helyzet mint két éve"

Nem mint két éve, hanem mint 2010 óta bármikor. Lehet, hogy te ezt nem láttad, de azért attól még nem az van vakon, aki ismétlődést lát. Hanem az, aki időről időre előadja, hogy "ez most más", meg hogy sorsdöntő pillanat van, meg össze kell fogni stb. Nagyon gáz, de én nem akarok lebeszélni senkit, úgy csinál századjára bolondot magából az ellenzék, ahogy csak akar.

"Bár nem tudom mennyire követed a politikai életet☺️"

Természetesen ha nem akarom, akkor is elér hozzám minden Tiszás debilitás is, nem kíván meg különösebb tájékozottságot.

"Na szóval hát március óta várjuk, hogy a fideszes patkányok által kipukkanjon"

Mármint mi? A véleménybuborékotok? Az a választáskor szokott egy nagyot, van egy ki sírás, aztán kezditek elölről.

nov. 21. 20:36
 19/20 anonim ***** válasza:
#13. Elnézést, de nem érdekel a Tiszás reklámod, amit már a sokadik kérdés alá bekommentelsz.
nov. 21. 20:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem. Méltatlan dolgokba okos ember bele sem kezd.
nov. 30. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!