Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Így kell kinéznie...

Fideszesek! Így kell kinéznie egy Gyermekvédelmi intézménynek 2024ben?

Figyelt kérdés

[link]

Miért nem Orbán háza néz így ki? Miért urizal és pökhendi ha egy intézmény ilyen szégyenteljes?

Hol a sok pénz amivel sanyargatjak a népet?

tegnap 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Én annyira sajnálom azokat a gyerekeket akik ilyen környezetben kell hogy felnőjjenek. Nem is olyan rég voltam egy állami gimiben (én egyháziba járok) ahol az egész iskola hatvan évvel le volt maradva, és a mosdókban konkrétan az ablakok alatt lyukak voltak, és a szellőző helyén is csak egy lyuk volt a falban, csapok sem voltak (ez egy teljesen működő wc volt, a gimi egyetlen wc-je) Én nem tudom hogy hogy lehet úgy nyugodtan aludni és tükörbe nézni hogy rengeteg ártatlan embernek már gyerekkorban elrontják az életét, főleg azoknak akik állami intézményben vannak. A sok pénz pedig a luxus utazásba, a magánrepülőgépbe és a stadionban van
tegnap 21:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Fontosabb az h kakadu kulongepen repedjen mint hogy a gyerekek normális körülmények között töltsek iskolás napjaikat... Fontosabb ő egy miniszter.

Undorító az egész...

tegnap 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Ezek azt képzelik, hogy ŐK a királyo család, mindenki csak az alattvalójuk! Csókolgatni kell a kezüket, meghajolni, aztán térdenállva isteniteni őket.
tegnap 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Mindjárt jön a két vagy másfél pipás fideszes bérkommentelő és megmagyarázza, hogy a háborús infláció miatt van. Na meg a nyugaton is így néz ki 🤡

Bohócok vagyok fideszes gec!k. Vége van

tegnap 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

2024-ben a települési önkormányzatok egyes szociális és gyermekjóléti feladatainak támogatására 286 milliárdot költött az állam.

A Belügyminisztérium Szociális és gyermekvédelmi, gyermekjóléti feladatellátás és irányítás intézményei 33 milliárdot költöttek.

[link]

2009-ben 100 milliárdot sikerült találnom a költségvetésben ami gyermekjólétre vagy gyermekvédelemre ment el amit az önkormányzatok kaptak.

[link]

Most akárhogy is nézem, ha csak az önkormányzatok támogatását vesszük akkor is majd 3-szor több pénz jut erre, mint régen. Reálértéken is majd másfélszer annyit költ a kormány a települési önkormányzatok egyes szociális és gyermekjóléti feladatainak támogatására.

Szóval a károgók bemutatnák esetleg azt is, hogy néztek ki ezek az intézmények 15-20 éve?

Tetszik, nem tetszik vannak lerobbant iskolák, korházak, közintézmények, ... de lényegesen kevesebb ilyen van, mint 20 éve volt.

tegnap 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
#6 És vajon az a pénz valóban oda jutott ahová kell? Mert nem látszik h milliárdokat költöttek volna rá.
tegnap 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

Megváltó úr hol csinálta ezeket a képeket? Ki volt ott az elmúlt 5 évben a polgármester? Kinek volt többsége a közgyűlésben?

Megsúgom neked nem a Fidesznek és talán pont a "jó" városvezetésüknek is köszönhető az, hogy 24-ben a Fidesznek sikerült visszahódítania Miskolcot.

Szóval ha feltételezzük, hogy országosan a kormány által most kiutalt pénz kétharmada elég volt 2010 előtt, akkor ezt most kivételesen nem a Fideszesek lopták el.

ma 00:03
 8/9 anonim ***** válasza:
6os! Mi lett volna, ha mondjuk csak a stadionokra szánt milliárdokat erre a célra fordítják? Ja hogy a foci fontosabb.... Hát igen...
ma 02:05
 9/9 anonim ***** válasza:
6: GDP arányosan nézd meg, az a mérvadó, hogy a képességekhez képest mennyit költenek rá
ma 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!