A gyermekvédelmi intézmények mellett a család-és gyermekjóléti központ dolgozóit is átvilágítják?
Figyelt kérdés
aug. 17. 20:45
2/10 anonim válasza:
reméled? miért reméled? áruld már el kérlek.
Amúgy kérdésedre a válasz, hogy igen.
3/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Mit takar pontosan az àtvilàgítàs? Nekem azt mondtàk, hogy, csak kijönnek, megnézik, hol élek, milyen körülmények között, és csak pàr percet vesz igénybe? Igaz ez?
4/10 A kérdező kommentje:
utolsó, lényegében erre gondoltam, meg hogy teszteket kell kitölteni.
te családsegítőnél dolgozol vagy milyen szervezetnél?
okt. 7. 22:43
5/10 anonim válasza:
Köszi a választ!
Gyermekotthonba készülnèk menni, még nem mondtam rà igent. De pl. az egészségügyi ellàtásaimat is nyomon követik? Màrmint, tudom, hogy azt lehet làtni az ügyfélkapun keresztül is, csak mègis..
6/10 A kérdező kommentje:
én is gondolkoztam ilyen területen elhelyezkedni, akkor tettem fel ezt a kérdést, végül más munkát választottam, szóval saját tapasztalatból nem tudok rá választ adni, de elképzelehetőnek tartom... közben itt , az oldalon is többen írtak ezzel kapcsolatba kérdéseket, tapasztalatokat, sok negatív vélemény volt ezzel kapcsolatban..
okt. 7. 22:53
7/10 anonim válasza:
Màrmint, a gyermekotthonban való munkával kapcsolatban, vagy az àtvilàgítàssal?
8/10 A kérdező kommentje:
az átvilágítással kapcsolatban, nézz utána, ha gondolod
okt. 7. 23:00
10/10 anonim válasza:
Szia,
kérdezhetnék még erről?
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!