Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyermekvédelmi intézmények...

A gyermekvédelmi intézmények mellett a család-és gyermekjóléti központ dolgozóit is átvilágítják?

Figyelt kérdés

aug. 17. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Remélem.
aug. 17. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:

reméled? miért reméled? áruld már el kérlek.

Amúgy kérdésedre a válasz, hogy igen.

aug. 18. 22:21
 3/10 anonim válasza:

Sziasztok!

Mit takar pontosan az àtvilàgítàs? Nekem azt mondtàk, hogy, csak kijönnek, megnézik, hol élek, milyen körülmények között, és csak pàr percet vesz igénybe? Igaz ez?

okt. 7. 22:41
 4/10 A kérdező kommentje:

utolsó, lényegében erre gondoltam, meg hogy teszteket kell kitölteni.

te családsegítőnél dolgozol vagy milyen szervezetnél?

okt. 7. 22:43
 5/10 anonim válasza:

Köszi a választ!

Gyermekotthonba készülnèk menni, még nem mondtam rà igent. De pl. az egészségügyi ellàtásaimat is nyomon követik? Màrmint, tudom, hogy azt lehet làtni az ügyfélkapun keresztül is, csak mègis..

okt. 7. 22:50
 6/10 A kérdező kommentje:
én is gondolkoztam ilyen területen elhelyezkedni, akkor tettem fel ezt a kérdést, végül más munkát választottam, szóval saját tapasztalatból nem tudok rá választ adni, de elképzelehetőnek tartom... közben itt , az oldalon is többen írtak ezzel kapcsolatba kérdéseket, tapasztalatokat, sok negatív vélemény volt ezzel kapcsolatban..
okt. 7. 22:53
 7/10 anonim válasza:
Màrmint, a gyermekotthonban való munkával kapcsolatban, vagy az àtvilàgítàssal?
okt. 7. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:
az átvilágítással kapcsolatban, nézz utána, ha gondolod
okt. 7. 23:00
 9/10 anonim válasza:
Köszi szépen!
okt. 7. 23:09
 10/10 anonim válasza:

Szia,

kérdezhetnék még erről?

Előre is köszi!

okt. 14. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!