Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a baj az szdsz-el,...

Mi volt a baj az szdsz-el, hogy jobban szidják, mint mszp-t? Tényleg olyan rossz volt az a párt?

Figyelt kérdés
Amikor mszp-szdsz volt kormányon még gyerek voltam nem foglalkoztam politikával. De gyakran hallom az szdsz szidalmazást. Amikor jön egy új párt akkor mutogatnak, hogy az új szdsz mutogattak anno az lmpre, majd a momentumra, néha a tiszára is ezt mondják. Az szdsz csak koalíciós partner volt, nem? Nem az mszpnek volt nagyobb hatalma? Miért gyűlöltebb párt az szdsz az mszpnél? Mit csináltak rosszul? Erre kíváncsi vagyok.
ma 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Már nem is emlékeznek rá.
ma 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Csak egy közülük: Mohácsi Viktória. Talán még találsz egy-két felvételt róla...
ma 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Borzasztóan kártékonyak voltak. Lásd megélhetési bűnözés.
ma 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

A farok csóválta a kutyát. Már a pályafutásul legelején hazudoztak, hogy ők bizony nem fognak a komcsikkal paktálni, aztán mégis.

Mindenféle elmebeteg hülyeséget erőltettek mint "liberálisok". Nem is véletlenül vált szitokszóvá, ennek a csürhének a munkássága eredménye lett.

Lop stop tábla, miegymás.

Az egyik legvisszataszítóbb alakja a "ciánkapszulás" Kuncze volt.

ma 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon magyarellenes libsik voltak.
ma 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!