Ha azt akarom, hogy a válaszolók szidják Orbánt akkor úgy kell feltennem a kérdést, hogy ugye milyen jó hogy a Fidesz van hatalmon? Ha azt akarom hogy dícsérjék akkor pedig úgy, hogy a Fidesznek miért csak rossz intézkedései vannak?
Figyelt kérdés
Mi erre a magyarázat, hanem az hogy az emberek csak azért olvassák a politika rovatot, hogy kötekedjenek?2021. aug. 7. 20:31
1/5 anonim válasza:
Hmmm.. szóval te is csak egy kis troll vagy, aki ezzel teszteli a baloldali és a jobboldali válaszolókat? Egyébként a kérdésedre az a logikus magyarázat, hogy az Orbán szidó kérdéseknél a fideszesek úgy érzik, hogy meg kell védeni a vezért, az Orbánt dicsérő kérdéseknél pedig az ellenzékiek gondolják úgy, hogy támadni kell a vezért....
2/5 anonim válasza:
Aki utálja(én is) az így is úgy is ha akarja szidni fogja és teljesen mindegy hogy hogyan teszed fel a kérdést
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, meg nem is érdekel ki melyik oldalon van. a jelenséget próbálom megérteni, hogy mi ez? Nekem puszta kötekedésnek tűnik, az emberek frusztráltak és itt vezetik le.
2021. aug. 7. 20:49
4/5 molnarmarcell21 válasza:
Nem, ez nem a kötekedésről szól, hanem a kérdés feltevésnek módjáról. Ha úgy állítod be a kérdést, akkor értelemszerűen ellenválaszok fognak jönni.
Úgy is kérdezhetnél, hogy milyen rossz/jó dolgokat tett Orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!