Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Magyar Pétert tüntetők fogadták Miskolcon, ráadásul megint nem akart az újságírók kérdéseire válaszolni?

Figyelt kérdés

Szerdán országjárásra indult Magyar Péter. A Tisza Párt elnöke Miskolcra látogatott, ahol nem engedték be a Károly utcai gyermekotthonba.

Magyart a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyeszékhelyen a sajtó munkatársai és tüntetők várták. Bohár Dániel, a Megafon riportere azt szerette volna megtudni, hogy ki Soros-ügynök az EP-képviselői közül. „Talán Gerzsenyi Gabriella az?” – hangzott el a kérdés.

A Tisza-vezér ahelyett, hogy választ adott volna a fenti kérdésre, arról kezdett el beszélni, hogy november 20-a gyermekjogok világnapja, és szeretne bemenni a miskolci gyermekotthonba, és beszámolni az ott látottakról.

Erre Császár Attila, az M1 riportere szembesítette azzal, hogy háborús helyzet van. Nem meglepő, erre sem érkezett válasz, majd Magyar ingerülten elfordult az újságíróktól, és elindult a gyermekotthon bejárata felé. A sajtósok így csak szinte kiabálva tudtak tőle arról érdeklődni, hogy a képviselői miért vettek fel kedden Brüsszelben, az EP-ülésén ukrán zászlós pólót.

Azonban az intézmény lépcsőinél ismét csak feltartották az ellenzéki politikust: több tüntető várta, akik olyan mondatokat vágtak a fejéhez, hogy „nem szégyelli magát”, illetve „magyar-e egyáltalán”.

nov. 20. 14:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10-es erre valamilyen forrás, vagy csak a szokásos légből kapott álinfó?
nov. 20. 15:53
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
#11 Melyik részét tartod álinfónak a tényből, hogy a káderek kivezényeltek egy busznyi általános iskolást Orbánt éltetni? Hiszetn te magad linkelted a tényt.
nov. 20. 17:26
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
12: nyilván a kérdező azt gondolja, hogy ez teljesen spontán esemény volt, nem megrendezett
nov. 20. 17:59
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
#13 Ja én kérek elnézést a hibás feltételezésért, hiszen teljesen egyértelmű, hogy drága miniszterelnökünk szokásos késő délutáni sétáján teljesen véletlenül botlott bele tömegközlekedésen egy csapat néptáncos gyermekbe akik örömüket kifejezvén egy rövid improvizált előadással tisztelegtek szeretett miniszterelnökünk előtt.
nov. 20. 18:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Bárki bárhol találkozhat a miniszterelnök úrral, akár boltban, akár buszon. Most a néptáncos gyerekeknek volt hozzá szerencséjük. Máskor neked is lehet. De az eredeti kérdéshez visszatérve, Magyart miért csak ellentüntetők várták Miskolcon? Hová lettek híres nagy rajongói?
nov. 20. 18:38
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
15 Személyesen kóstoltad OV hátsó felét?
nov. 20. 18:45
 17/21 A kérdező kommentje:

Én nem, de ha te igen, elmondhatod milyen volt

Íme a bátor hős Magyar Péter: [link]

Ezt a menekülést mivel magyarázzátok?

nov. 20. 18:53
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
De hát miért nem kóstoltad személyesen, ha bármikor találkozhatsz a gazdáddal?
nov. 20. 18:55
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem a gazdám, hanem a miniszterelnököm. Ahogyan neked is. És bármikor találkozhatsz vele, ha épp arra jársz. Nekem még nem sikerült, csak rendezvényen. Meg még sok színésszel meg énekessel sem találkoztam, akiket a színpadon láttam. Pedig velük is lehet. Valahol, valamikor.
nov. 20. 19:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is kedvelem őt: [link]
nov. 20. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!