Ha ennyire nagy a baj a háborúval kapcsolatban akkor miért nem tájékoztatja a kormány a lakosságot a teendőkről?
Figyelt kérdés
A skandináv országokban ezt megtették.Hová meneküljünk ha támadás éri az országot?Vannak óvóhelyek? stb.ma 11:21
21/28 anonim válasza:
#20 Nekem nem lenne ezzel problémam. Állattenyésztés mérnökként. És ebbe is dolgozom vezető pozícióba nagy állattartó telepen. Én csak elmondtam a véleményemet, hogy mi a legjobb opció ebben a helyzetben, ahol még egy halvány remény lehet. A maradás az biztos halál lenne.
22/28 anonim válasza:
21-es: nyilvánvaló volt, hogy neked nem lenne ezzel problémád. Én az átlag lakosság szemszögéből illetve a kérdésre válaszolva próbáltam fejtegetni, hogy miért lenne értelmetlen tájékoztatni a lakosságot, hiszen se óvóhely, se túlélési szakértelem, se semmi tartalék nem áll a többség rendelkezésére a túléléshez..
23/28 anonim válasza:
#22 Hát igazad van, hogy 10 millió magyar nem élné túl. De jópár embernek biztos lennének opciói. Én biztosan nem üldögélnék otthon várva a halált. Ha valamit tenni tudok az ügy érdekében akkor teszek, ha meg nem akkor nem. :)
24/28 anonim válasza:
23-as: én nem tudom, hogy szeretnék-e egy olyan világban élni (a túlélésért küszködve), amelynek a nagy része elpusztult...
Egyszer régebben azt álmodtam, hogy ledobták az atomot, ami akkora hatalmas tűzerejű volt és annyira gyors, hogy úgy haltam meg hirtelen, hogy nem is éreztem semmit.
Lehet ilyen az életben is, vagy a valóságban biztosan fájdalmasabb?
25/28 anonim válasza:
#24: Ha elég közel vagy a detonációhoz, valóban fel sem fogod, olyan gyorsan elpárologsz.
27/28 anonim válasza:
25: szerinted a lelket is szét tudja robbantani a detonáció vagy azért megmarad?
28/28 anonim válasza:
(Az én álmomban a lélek megmaradt és nagyszerű érzés volt, hogy semmiféle hiányt, fájdalmat stb nem éreztem, sőt megkönnyebbültem, megszabadultam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!