Magyar Péter a Messiás?
Utánanéztem mit jelent a messiás szó jelentése és teljesen igaz Magyar Péterre! Ő rá vártuk már 70 éve.
"A Messiás szó héber eredetű, és a "felkent" vagy "kenett" szóból származik. A zsidó vallásban a Messiás egy olyan jövendőbeli királyt jelképez, akit Isten választott ki, hogy megmentse Izrael népét és helyreállítsa a békét és igazságosságot a világon.
A Messiás fogalma fontos szerepet játszik a zsidó vallásban, és számos prófécia foglalkozik a megjelenésével. A keresztények Jézus Krisztust tartják a Messiásnak, míg a zsidók továbbra is várják a Messiás érkezését."
"melyik nézeteivel nem értesz egyet?"
Én pl. azzal nem, hogy visszahozná a sorkatonaságot és besorozná a nőket is.
Én komolyan nem értem, hogy lehetnek az emberek olyan hlyék, hogy nem látják, ez csak egy színjáték és beveszik a Magyar Pétert..
Senkinek nem tűnt fel, hogy a bicskei pedofil ügy után hirtelen jött és kellett ez az elterelés?!
Az emberek, akik hamis prófétákban hisznek mindnyájan meg vannak vezetve és észre sem veszik! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!