Mi lehet az oka, hogy minden negatív dologban mi járunk az élen? Nem kellene valami komolyabb egészségügyi szabályozás, illetve azoknak betartatása?
Például hogy a francban van az, hogy 800 ezer NEM nyugdíjas, nem diák egy kanyi vasat nem fizet a TB-be, oszt megis a legnagyobb hangon elvárják, hogy őket bizony lássák el, de aztán magas szinten! Hogy van az, hogy van aki 5-10szer többet fizet TB-re, aztán mégis ugyanoda suvasztják be, ugyanahhoz az alkoholista ingyenélőhöz meg a hasonlókhoz.
Én elvárom Magyar Pétertől, hogy szüntesse meg a kommunisták által 1975-ben hozott intezkedést mely szerint az INGYENES egészségügyi ellátás állampolgári jog! Minden munkaképes ember vegye ki a részét. Én szívesen fizetek 5-10szer többet mint ő, de ingyenélőket nem finanszírozok
Annak kontextusában hogy rohad az egészségügy és még köteleznek is a fenntartására nem jó üzlet, ilyen keretek közt logikus lehet az ingyenes egészségügy felszámolása, viszont szerintem sokkal üdvösebb volna ha az egészségügy rendesen lenne működtetve mint ahogy látunk is erre máshol példát, nagyon is lehetséges minőségi ellátást állami pénzből finanszírozni, csak szerintem ezek a pénzek jelenleg rohadtul nem oda kerülnek elköltésre mint ahova hivatottak. Az az egy biztos hogy így nem maradhat, adott a két lehetőség, ideje változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!