Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A NER miért úgy állítja be...

A NER miért úgy állítja be Magyar Pétert mintha ő gyűlölködne?

Figyelt kérdés
Holott a mocskos NER járatja le...

nov. 19. 08:48
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Azért van ez a bohóckodás, hogy ezzel foglalkozz, ne azokkal a disznóságokkal, amiket csinál.
nov. 19. 08:50
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Őbelőlük jött, csak tudják, mit jelent a gyűlölködés.
nov. 19. 08:50
 3/10 anonim ***** válasza:
41%

Nem kell itt beállítani semmit, hallgatod te magad...

Evelin tökéletesen fogalmazott, egy nárcisztikus pöcs. Ez a legtalálóbb rá.

Persze, te is azt gondolod, hogy hamisítvány a felvétel... ugyan miért gondolod?

Nézz szembe a valósággal, hogy az új messiás egy köcsög faparaszt.

nov. 19. 08:52
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Saját magát járatja le, és mindenkit lenéz és gyűlöl, az egyértelmű a saját szavaiból.
nov. 19. 08:54
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Mert mindíg az ellenfelet kell azokkal a disznóságokkal vádolni, amit a vádló követ el.

Ezt a fidesz nagyon megtanulta. Igaz ők a kommunistákra használták, de folyamatosan művelik.

nov. 19. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Mindennel bepróbálkoznak, amivel csak tudnak, hogy lejárássák, nem számít mennyire piszlicsáré jelentéktelen semmi dolog, jól mutatja a legutóbbi is. Magánbeszélgetéseiből ragadnak ki olyan dolgokat, amiknek polotikai szempontból semmi jelentőségük nincs (büdös az emberek szája). Hátha ezzel is elérik, hogy pár szavazó elpártoljon tőle.. Ez így lesz amúgy még nagyon sokáig, a fidesz mindent el fog követni, és az utolsó szaros szalmaszálba is kapaszkodni fog.
nov. 19. 09:20
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

6# ezt nem a fidesz találta ki!

Egyszerűen Evelin felvette, és most mindenki hallhatja,hogy valójában milyen ember is ez a Magyar Péter!! Milyen a véleménye a szavazóiról, az EP képviselőiről, a médiákról és még lesz itt más is.

Nincs itt semmi varázslat!

Aki így beszél, az megmutatja, hogy milyen a személyisége....

Én undorítónak tartom, a kutyámat nem bíznám rá.

De attól persze te még szeretheted. Te dolgod, a másik meg az én dolgom.

nov. 19. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
#Miről beszélsz? Linkeld a videót légyszíves, lehet lemaradtam valamiről.
nov. 19. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Előzőz 7-es válaszolónak szántam
nov. 19. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbálhatna a ner a teljesítményével is kampányolni, de ami nincs azzal nem lehet. Tehát ha én ész érvekkel nem tudok mondjuk egy vitát nyerni, akkor marad a rágalmazás. Ahelyett, hogy a valóban a fontos dolgokkal foglalkoznának. Így közben terelik a figyelmet is az egészségügyről, oktatásról, inflációról, költségvetésről stb. Szerintük nincsenek problémák és mindig más a hibás. Azon sem csodálkoznék ha egyszer meglincselné a tömeg. Bár az is érdekes, hogy 23-i beszédén mesterlövészek is voltak a tetőn. Egyre jobnan fél a kolostor malac... ☺️☺️☺️☺️
nov. 19. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!