Ha a Fidesz most leszerepel még jobban fognak gyűlölködni vagy észbe kapnak hogy nem ez a helyes út?
Figyelt kérdés
jún. 9. 18:33
1/8 anonim válasza:
Akkor még erőszakosabb, még nyomulóbb propaganda jönne.
2/8 anonim válasza:
A dollárbaloldal gyűlölködik. Fideszt én még nem láttam gyűlölködni, csak elmondják az igazat -.-
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem fog leszerepelni. 50%++
De ha Magyar Péter 30% felett lesz biztos több milliárdal mozgosítják majd a lejáratókampányt ellene.
4/8 anonim válasza:
Azt mondja dollárbaloldal XD
Gondolom minigyurcsány meg soros györgy jár a fejében mikor lehunyja a szemét. Álmában meg arra riad, hogy "EZ VESZÉLYES!"
5/8 anonim válasza:
Náluk égészen más a tét.
Mert ha nem győznek akkor vagyonelkobzás és letöltendő börtön vár rájuk.
Tehát magasról sza arnak a helyes útra, mikor a bőrüket mentik.
6/8 anonim válasza:
5-ös azért azt tudod hogy a fidesznek nem kell a bőrét vinni a vásárra hogy szrjanak a helyes útra.
8/8 anonim válasza:
Álmomban mondta az orakulum. Csak hozzád már nem beszél, mert nincs türelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!