Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit csináljon az a választó,...

Mit csináljon az a választó, aki se a kormányra, sem Magyar Péterre, sem a DK-ra, sem a MHM-ra nem akar szavazni? Mit csináljanak a belgák?

Figyelt kérdés

nov. 18. 16:41
1 2
 11/19 Dongaben ***** válasza:
67%
Az MHM-et azért érdemes valóban megismerni, és lehet, hogy szimpatikus lesz, amin dolgoznak.🙂
nov. 18. 17:02
 12/19 A kérdező kommentje:
Én nem akarok Magyar Péterre szavazni, semennyire sem szimpatikus és mégkevésbé bizok benne.
nov. 18. 17:13
 13/19 A kérdező kommentje:
A Mihazánkra akkor sem szavaznék, ha köteleznének rá.
nov. 18. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szavazzon a Holló Rend Pártra!
nov. 18. 17:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Hasonlóképp vagyok, csak akkor szavazok a Tiszára, ha ténylegesen is esélyes lesz a kormányváltásra '26-ban és felmutatnak érdemi munkát ennek érdekében.

Addig nekem marad az MMN (ha sokan szavazunk rájuk, akkor bekerülhetnek).

Nekem Vona hiteltelen lett 2018-ban, DK-ra sosem szavaznék, ahogy a fideszes sem. Az MHM a fidesz szatellitpártja, úgyhogy megint csak nem (nem mellesleg még jobban utálom az álszentség és a magyarellenesség miatt őket, mint a fideszt).

MKKP lehetne még de sajnos még mindig viccpárt. Többivel meg még annyira sem tudok azonosulni.

nov. 18. 17:30
 16/19 anonim ***** válasza:
40%
Hát nem tudom kire szavazz! 🤷‍♂️
nov. 18. 18:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Alapíts egy pártot. Hátha eléred az 5%-ot
nov. 18. 18:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm mindig azt mondogatta, hogy alapít egy pártot aminek a neve: Egyik sem és megnyeri a választást a semmiből 😅
nov. 18. 20:16
 19/19 Alex Fly ***** válasza:
Arra szavazz, amelyiknek a programjával tudsz azonosulni.
nov. 18. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!