A Fidesz országjárásra indul, kapunk krumplit?
Fidesz rajongó felnőtt vagyok és felnőtt gyerekként örülök a krumplinak. Ahogy a gyerek is megnyugszik ha kap egy fagyit.
Két ajándék tollat is kaptam a Fideszes reklámozóktól, hát nem megéri ezért rájuk szavazni? Most meg még krumplit is kapunk?
Még van kb másfél év a szavazásig, a fidesz ellen nem nehéz visszajönni mostanság, 1-2 pedo felbukkan még, feljebb mennek az árak, új adók, stagnálás, stb.
Remélem adnak krumplit, ha azt hazudom nekik hogy rájuk szavazok.
szerintem a pedo botrányok már hidegen hagyják a magyarokat... ha a kaleta botrány sem verte ki a biztosítékot a magyar választótöbbségnél, mégpedig annyira nem, hogy 22-ben 2/3-dal nyert a fidesz, akkor a proli gerinctelen magyar népnek semmi sem fáj.
itt volt a Kónya Endre botrány is, az sem érdekelte a magyarokat. A megnövekedett adók miatt meg még éljeneznek is a gerinctelen birkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!