Mért lenne szegény nép a Magyar?
Figyelt kérdés
átlagosan 46,5 millió forint a magyar háztartások vagyonama 06:04
1/7 anonim válasza:
“ Mért lenne szegény nép a Magyar?”
Itt Magyar alatt a Magyar family-re gondolsz? Hány nemzetségből állnak, ha már népnek tekinted?
2/7 anonim válasza:
Mert így jobban elfogadtathatjuk magunkat mindenkivel, egymással szemben is jobban szembe megyünk, ha állandóan ezt a "Szegény vagyok...."-szöveget nyomatjuk.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Svájcban minden nyolcadik családnak egymillió dollár feletti likvid vagyona van. Na ők nem szegények.
5/7 anonim válasza:
A kisunoka megkérdezi a nagypapát, mi az, hogy átlag.
A papa mond egy példát:
- Te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek, ami a legszebb férfikor. De dugni te se tudsz, meg én se!
6/7 anonim válasza:
A vagyonba bele szokták számolni az ingatlant is, ami ennek az összegnek a jelentős része. Ez nem a rendelkezésre álló pénzt jelenti. Ettől még lehet, hogy alig jut pénz ételre vagy bármire.
7/7 anonim válasza:
Ingatlanhoz tegyük hozzá, hogy egy borsodi putri is lassan több 10 millió forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!