Ha Magyar Péter az igéretéhez hiven, megnyerné a 26-os választásokat és hazahozná az EU-s pénzeket a szegény magyar gazdáknak, mi garantálná, hogy az EU-s pénzek, ne a NER-t táplálják megint, amikor ezen szegény magyar gazdák jelentik a NER magját?
" a szegény magyar gazdák...":
Ugye csak viccelsz...?
Magyarpeti mindent mond,amit hallani akartok.Ne adja Isten,hogy hatalomra kerüljön!
Remélni lehet csak azt,hogy a mostani "szavazói" észheztérnek!!
Rég volt már 2010-12, én ezt elismerem, de, hogy ezen szegény magyar gazdák többsége, úgy lett szegény magyar gazda, hogy politikai kinevezettekként kezdték szegény magyar gazda karrierjüket.
A földmutyik, a kisajátitások, a különböző koncessziós eljárások, föld árverések, ahogy elvették az évtizedeken át, politikától függetlenül művelő családoktól a területeket, hogy Mészárosnak, Tiborcznak, Csányinak, meg Rogánnak adják...
És Magyar Péter, most ezeknek akar pénzt hozni haza?
Nem, tudom, hogy sikerült-e, elolvasni, vagy megérteni, amit irtam.
Mégegyszer, leirom, a gazdák és a vidék, maga a fidesz és a NER.
Jelen pillanatban is ezek az emberek táplálják a megmaradt rendszer magját.
Őket, nem maga mellé kellene állitani, hanem egyesével átvizsgálni, mindenkit, hogy ki, hogy kapott földet 2010 után.
Ezért tart itt ez az ország.
Ha valaki, megnézi, a legnagyobb földbirtokosok listáját, kivétel nélkül, mind NER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!