Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lázár János mit szólna hozzá...

Lázár János mit szólna hozzá ha tudná hogy remegni kell a VIII. kerbe? "Ha bejössz a nyolckerbe, akkor remegni kell! Azért ütőképes ez az utca."

Figyelt kérdés

Most akkor Bécs a veszélyes Jani?

https://www.youtube.com/watch?v=HXRD_kEQEFE&t=5s

ma 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Félne a kokeróktól az ilye szarszíná retkek egyből lekéselnék ezért nem megy oda.
ma 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

Jaaaj a kis C-nek csak a szája nagy...összes ilyen videóban az arcukat fényezik...8. ker többségének egyáltalán nem veszélyes, akiknek veszélyes az az a gyámoltalan nők, meg a gyámoltalan férfiak, akik be sem tették a lábukat a kerületben, de már remegnek mint a kocsonya, ezeket a vak C is betámadja, számukra valóban veszélyes a került, a normális többi embernek egyáltalán nem veszélyes, senki nem akar kirabolni, se megkéselni.... ezt csak a budaiak meg akik max életükbe 1x jártak a kerületben mondják...

Az igaz, hogy húgyos kaka szagú hajléktalanok, nagy pofájú C-k, szellemileg leépült kattos emberek dögivel vannak, de ezek nem veszélyesek...

ma 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Én is gyámoltalan voltam, amikor az Illés utcai ház udvarán körbeállt 20-25 késekkel, széklábakkal, husángokkal és egyebekkel felszerelt tagja a kisebbségnek - csak azért, mert nem közéjük valóként mentem meglátogatni a házban lakó ismerősömet. És gyámoltalan voltam akkor is, amikor ugyanebben az utcában a semmiért esett nekem egy 90-100 kilós vágósúlyban lévő kisebbségi versenyző. És akkor is gyámoltalan voltam, amikor krumplival bedobálta a kisebbség az ismerősöm ablakait, - ugyanis erre futja nekik a mély szegénységben. Nulladik adujuk a rasszizmussal vádaskodás, miközben nagyobb rasszisták, mint bárki!
ma 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Sz*r, szemét, hajléktalanok meg ordibálás tényleg van az utcán, de a kissrác túloz, nem olyan vészes környék már, amióta mindenhol kamerák vannak. Nyilván Bécs legrosszabb része sem ennyire lepukkant, de európai viszonylatban a nyócker egyáltalán nincs a top10 legveszélyesebb környék között, Nápoly, Marseille, Bradford leggázabb részeihez képest szinte kedves környék.
ma 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

3

Érdekes...itt élek 12 éve már és a 12 év alatt soha semmi nem történt ilyen, pedig majd minden időszakban sétálok a Kálváriánál, Illésen, Magdolnánál, Diószeginél, soha semmi, ez hogy lehet?

ma 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Bizonyos, hogy változott valamennyit az elmúlt években ott is a világ - elsősorban annak köszönhetően, hogy az utcai szemeteseket kamerákra cserélték le, - de az ilyen emberek mentalitása soha nem fog megváltozni, mert amint vélnek valahol tudni egy rést, azonnal átlényegülnek a valódi énjükké. Tedd időközönként Angyalföldön és Ferencvárosban is a tiszteletedet, - ajánlom szíves figyelmedbe a 12-14 villamos vonalát, a Gyöngyösi utca - Kámfor utca által határolt sávot, a Népligetet és környékét és Józsefváros tekintélyes hányadát is - beleértve a József körúttól Mező Imre útig terjedő területet is. De tehetsz egy kört a MÁV Lakótelepen is, a Mázsa tér környékén és így tovább! Golyóálló mellényt el ne felejts venni, - főleg akkor nem, ha az éjszakába is szeretnél tenni egy karikát! Jó mulatást!
ma 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!