Félne a kokeróktól az ilye szarszíná retkek egyből lekéselnék ezért nem megy oda.
nov. 17. 20:56
2/10 anonim válasza:
Jaaaj a kis C-nek csak a szája nagy...összes ilyen videóban az arcukat fényezik...8. ker többségének egyáltalán nem veszélyes, akiknek veszélyes az az a gyámoltalan nők, meg a gyámoltalan férfiak, akik be sem tették a lábukat a kerületben, de már remegnek mint a kocsonya, ezeket a vak C is betámadja, számukra valóban veszélyes a került, a normális többi embernek egyáltalán nem veszélyes, senki nem akar kirabolni, se megkéselni.... ezt csak a budaiak meg akik max életükbe 1x jártak a kerületben mondják...
Az igaz, hogy húgyos kaka szagú hajléktalanok, nagy pofájú C-k, szellemileg leépült kattos emberek dögivel vannak, de ezek nem veszélyesek...
nov. 17. 21:16
3/10 anonim válasza:
Én is gyámoltalan voltam, amikor az Illés utcai ház udvarán körbeállt 20-25 késekkel, széklábakkal, husángokkal és egyebekkel felszerelt tagja a kisebbségnek - csak azért, mert nem közéjük valóként mentem meglátogatni a házban lakó ismerősömet. És gyámoltalan voltam akkor is, amikor ugyanebben az utcában a semmiért esett nekem egy 90-100 kilós vágósúlyban lévő kisebbségi versenyző. És akkor is gyámoltalan voltam, amikor krumplival bedobálta a kisebbség az ismerősöm ablakait, - ugyanis erre futja nekik a mély szegénységben. Nulladik adujuk a rasszizmussal vádaskodás, miközben nagyobb rasszisták, mint bárki!
nov. 17. 21:27
4/10 anonim válasza:
Sz*r, szemét, hajléktalanok meg ordibálás tényleg van az utcán, de a kissrác túloz, nem olyan vészes környék már, amióta mindenhol kamerák vannak. Nyilván Bécs legrosszabb része sem ennyire lepukkant, de európai viszonylatban a nyócker egyáltalán nincs a top10 legveszélyesebb környék között, Nápoly, Marseille, Bradford leggázabb részeihez képest szinte kedves környék.
nov. 17. 21:35
5/10 anonim válasza:
3
Érdekes...itt élek 12 éve már és a 12 év alatt soha semmi nem történt ilyen, pedig majd minden időszakban sétálok a Kálváriánál, Illésen, Magdolnánál, Diószeginél, soha semmi, ez hogy lehet?
nov. 17. 21:51
6/10 anonim válasza:
Bizonyos, hogy változott valamennyit az elmúlt években ott is a világ - elsősorban annak köszönhetően, hogy az utcai szemeteseket kamerákra cserélték le, - de az ilyen emberek mentalitása soha nem fog megváltozni, mert amint vélnek valahol tudni egy rést, azonnal átlényegülnek a valódi énjükké. Tedd időközönként Angyalföldön és Ferencvárosban is a tiszteletedet, - ajánlom szíves figyelmedbe a 12-14 villamos vonalát, a Gyöngyösi utca - Kámfor utca által határolt sávot, a Népligetet és környékét és Józsefváros tekintélyes hányadát is - beleértve a József körúttól Mező Imre útig terjedő területet is. De tehetsz egy kört a MÁV Lakótelepen is, a Mázsa tér környékén és így tovább! Golyóálló mellényt el ne felejts venni, - főleg akkor nem, ha az éjszakába is szeretnél tenni egy karikát! Jó mulatást!
nov. 17. 22:11
7/10 anonim válasza:
#6 te mi a francról beszélsz? :DD 1982-ben jártál utoljára a vársoban? A 13. kerület a legjobban fejlődő, és ennél fogva a legdrágább pesti kerület az 5. kerületen kívül. A konkrét városrész, amit megneveztél, a Gyöngyösi utca - Kámfor utca közötti rész nagyrészt Angyalföld-Kertváros, ami mostanra egy kifejezetten jómódú és jól karbantartott környék, ahol 200 millió alatt szinte semmit sem kapsz:
Esküszöm nem értem minek írsz ilyen magabiztossággal a témáról, ha egy picit sem ismered a várost.
nov. 17. 22:32
8/10 anonim válasza:
Éltem meg egyet s mást az említett helyeken. Szerintem nem mérvadó, hogy mennyibe kerül adott helyen egy lakás. A vad dolgok az utcákon történnek. Persze nem tudhatod, hogy mi zajlik esetenként pl. egy villamoson, ha csak abban méred a világot, hogy milyen drága egy ingatlan. Sebaj! Más véleményen vagyunk, - ennyi!
nov. 17. 22:37
9/10 anonim válasza:
5 évig éltem a környéken, 2023-ig, és történetesen az egyik furcsa hobbim, hogy nyári éjszakákon random biciklizek az utcákon. Bejártam mindent, úgy ismerem az összes utcát itt mint a tenyeremet, az éjszakai arcukat is. Ennél nyugisabb és biztonságosabb része kevés van a városnak. A villamoson is rendszeresen utaztam itt, manapság szép, új, tiszta, alacsonypadlós CAF villamosok járnak errefelé. Újpesttől, meg a vasút alatt kezd rosszabb lenni, de az sem vészes, konkrétan Bécsben éreztem magam már kevésbé biztonságban, mint ott éjfélkor.
Ez nem vélemény kérdése, tárgyi tévedés ezt a környéket felhozni negatív példának.
nov. 17. 22:46
10/10 anonim válasza:
És egyébként meg abszolút van korreláció a környék színvonala és az ingatlanok ára között, ha nem a rövidtávú airbnb kiadás tolja fel az árakat, hanem hosszútávon laknak ott az emberek. Akár saját tulajdon, akár bérlés, de szegény ember nem engedheti meg magának, hogy 200 milliós ingatlanban lakjon, és a szegénység szüli a bűnözést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!