Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Gyik feje vagy fejei milyen...

A Gyik feje vagy fejei milyen politikai beállítottságúak?

Figyelt kérdés
Törölnek, vagy nem láthatóvá tesznek, bizonyos interakciókat?

ma 20:13
A kérdező szavazást indított:
Semlegesek
Moderálnak ilyen szempontból
14 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Hollo Rend főpapjai, függetlenek. Egy ősi és mélyen tisztelt rend, akik Mátra erődjében élnek a Mély Torok nevű hegy oldalában. A Thu'um, vagy ,,A Hang" abszolút mestereiként teljes csendben élnek, hogy ráhangolhassák magukat az ég hangjára.
ma 20:26
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ milyen kedvük van. Nagyon nem következetesek. Egyik pillanatban törölnek mindent, másik pillanatban pedig még olyat sem törölnek, ami konkrétan bűncselekmény.

Jaaaa de ha ezt szóvá teszed jön a figyelmeztetés. Azt viszont nem bírja az ego-juk, ha kérdőre vonod őket, vagy ha teszel fel róluk kérdést, úgyhogy nem sokára törlik a kérdésed, vagy az én kommentem.

ma 20:26
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

1-es!

Mit szívtál? Bármi is az kérek belőle én is.

ma 20:27
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

2. Egyetértek.

Szerintem a következetlenség a modik különbözősége miatt van. Pedig gondolom szabályzat csak egy van.

ma 20:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Milyen semleges alternatívák vannak a gyikre?
ma 20:47
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Az az egy biztos, hogy nagyon ész nélkül megy az egész és semmilyen szabályba sem kell ütköznie egy hsznek ahhoz hogy töröljék, míg ahogy előttem már írták még törvénybe ütköző hozzászólás is van hogy fennmarad. Ráadásul borzalmasan nem bírja, vagy ha többen vannak bírják a kritikát.
ma 21:00
 7/14 anonim válasza:
ma 21:03
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem is értem mi bajod 7-es, szerintem politikai szempontból teljesen reális kérdés, hogy Gyurcsány hozzátud-e érni a nyelvével az orrához. :D
ma 21:05
 9/14 anonim válasza:
ma 21:35
 10/14 anonim ***** válasza:
26%

#3 Amikor az megszólalnak, viharok kavarognak Magas, és az emberek elmenekülnek a közelből a lavinák küszöbön álló fenyegetései miatt. Amikor elpukuzzák magukat, a hang keresztülfut a világon, és a hegyek megremegnek. Ebből kifolyólag utoljára.

Az Hollo rendjét Szélhívó Jurgen , egy ősi nyelv alapította meg az Első Nagykorban. Egy Vörös-Hegyi katasztrofális vereség után, mely seregét megsemmisítette, 7 évet töltött arról meditálva, hogyan is történhetett ez. Végül arra jutott, hogy ez az Istenek büntetése volt az Északiak gőgös és istenkáromló Thu'um-használatáért. Ezt a kinyilatkoztatást követve egy békepárti hitvallást dolgozott ki, amelyet ,,A Hang Tanításának" nevezett el. Eszerint a Hangot anyagias célok helyett csak az istenek dicsőítésére és imádatára szabad használni.

(Skyrim 5, Szürkeszakáluak)

ma 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!