Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tiltják be a katalóg...

Miért nem tiltják be a katalógust?

Figyelt kérdés

A katalógus a hallgatóellenes és a szocializmusból visszamaradt görcs.

A levelezősöknek nincs katalógus többnyire, mégis átmennek a tárgyból.

A nappali tagozatosakat meg szívatják ezzel.Nem mindenki tud korán felkelni, főleg, ha vannak éjszakai programok is.

Tessék kivezetni a katalógusozást.Sérti az egyenlő bánásmód elvét.

nov. 16. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
18 év felett nem kötelező iskolába járni. Ha nem tetszik a rendszer mehetsz a kukásautó hátuljára lógni.
nov. 16. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Kukásautó hátulján lógás az nem kis feladat ám te gyermek. Nagyon-nagyon becsülöm őket, és nem csak én legutóbb voltam egy kocsmába és ingyen kaptak pirítóst és kávét a kukások. Oké, hogy büdös a ruhájuk, de illedelmes tisztelettudóak voltak.
nov. 16. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Kíváncsi leszek hogy a sok influenszernek ki fog kenyeret sütni, házat építeni 20 év múlva.

nov. 16. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Erre mindig egyik gyűlölve kedvelt professzorom véleménye jut eszembe, amiben bőven van igazság: "Remélem olyan orvos fog műteni téged, aki olyan egyetemre járt, ahol 40%-tól megadták a kettest, és nem kellett bejárnia se az órákra."

Egyetemre járni nem kötelező, egy bizonyos egyetem egy bizonyos képzésére meg végképp nem. Bőven volt és van lehetőséged választani.

nov. 16. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
@4 szerintem valami robot
nov. 16. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
18%

#5 Ilyen alapon kizárólag 100%-tól kellene bárkit átengedni, hiszen azzal zárható ki a legtöbb tévedés. De még a színötös orvos is benned felejthet egy törölközőt.

"Egyetemre járni nem kötelező, egy bizonyos egyetem egy bizonyos képzésére meg végképp nem."

Nyilván nem kötelező, de ő nyilván ott szeretne tanulni. Egy felmerülő problémára nem az a megoldás, hogy felborítom az asztalt, káromkodok egy sort és elutazok az országból, hanem az, hogy leülök az illetékesekkel, és megbeszélem velük a problémát. Neked ha kevés a fizetésed akkor fizetésemelést kérsz, vagy elköltözöl egy másik országba egy másik munkát végezni, hogy még véletlen se találkozz többet a főnököddel? Szerintem előbbi megoldás a normálisabb, nem az, hogy otthagyok mindent, mert közbejött egy probléma.

Nekem pl. volt egy oktatóm akinél többen szóltak a szakról, hogy nem tudnának-e online bekapcsolódni az órára, mert aznap csak az az egyetlen órájuk van és nem akarnak amiatt 3 órát vonatozni. A kedves oktatónak az volt a válasza, hogy "Miért így vették fel az órákat?". Hát azért, mert a kedves oktató nem tart máskor órát annak a szaknak, így abból az egyetlen lehetőségből lehetett csak választani. Utólag egyébként megengedte az online becsatlakozást, és lám, átment mindenki, a legrosszabb jegy a 4-es volt. A megoldás nem mindig az, hogy akkor otthagyom az egészet, sőt, ez elég ritkán megoldás. Bizony minden problémára lehet valahogy megoldásokat keresni.

Nálunk egyébként az előadások nem voltak kötelezők, csak a gyakorlatok, így sokan csak utóbbira jártak be. De nálunk senki sem volt szigorú, mindegyik oktatóval meg lehetett beszélni, hogy ha valami egyéni problémánk volt.

nov. 16. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A főorvos a beteghez

-Egy orvostanhallgató fogja holnap megműteni.

-És mi lesz ha meghalok ?

-Elégtelent kap.

nov. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!