“Megbűnhődte már e nép a múltat, s jövendőt” Ez azt jelenti hogy még mindig nem szívtunk eleget?
Pont a legszégyenteljesebb részre sikerült rákérdezned.
Minket ne ítéljen el senki, felettünk ne törjön pálcát senki, mi már megbűnhődtük a múltat, és azt is amit el fogunk követni.
"...elég idős a Fidesz szavazótábora. Csak megváltották már a sírhelyüket, és egyszer vége lesz ennek a diktatúrának is."
Sajnálattal tájékoztatlak, hogy nem váltottam meg a sírhelyemet!
Engem akkor rúgtak ki a KISZ-ből, amikor Kövér Laci elvtársnak névre-szóló belépőkártyája volt az ifjúkommunistákhoz...
Akkor szavaztam a Fideszre, amikor liberális volt - azóta csak szégyellem, hogy egy ilyen horda telepedhetett a nemzet nyakára.
A diktatúrákat mindenütt a haladó fiatalság feladata eltakarítani, csak hát ezek a mai fiatalok igen löttyedt-pöcsűek - hogy finom legyek!
Nem kéne minden sz@rt a nyuggerek nyakába varrni: tessék Orbánt seggbe rúgni, nem pedig a vénekre kenni a szutykot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!