5 napja pontosan szivtunk egy füves cigit és ém utana kb 6 oraval ,ittam egy hellt ettől panikrohamot kaptam mert azthittem leall a szivem…?. Azóta rosszul erzem magam vagyis 5 napja erzem a panikroham tüneteit Lent folytatom?…..
A fű sajnos simán előrángat lappangó mentális problémákat, szorongásokat.
Irány egy szakember.
Elsőre hagyj el minden stimulánst, mint energiaitalok, kóla, kávét, és sajnos egy ideig a csokoládét se kéne nagyon fogyasztani. Ha nagyon muszáj, zöld, vagy fekete teát, de ha lehet, inkább ezeket sem. Mindeközben, ahogy az 1. is írja, egy pszichiáter szakorvos véleményét is ki kellene kérni. A háziorvos nagy eséllyel csak felírna xanaxot, vagy frontint, ezek viszont pánikra nem igazán működnek(én csak rosszabbul voltam tőlük). A szakorvos szükség esetén javasol gyógyszerelést, és pszichológust, aki foglalkozik a szorongásos zavarok teráoiás kezelésével. Közben önerőből akár elkezdheted tanulni az autogén tréninget. A hivatalos könyv elérhető a neten, van ahonnan le is tölthető. Ez egy feszültség, és szorongásoldó gyakorlatsor, és nekem pánikrohamok megelőzésére, utókezelésére, de még a roham előtti szorongás oldására is jót tett.
Itt tudod olvasni a könyvet.
Ja igen. Fűhöz mostantól, ha lehet, ne nyúlj. Vannak, akiknél ellenjavallott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!