A Fidesz nagyon csalódott, hogy ismét felsült a lejárató kampányuk?
Figyelt kérdés
Az emberek már immunisak ezekre, sőt sokakban olyan ellenszenvet vált ki, hogy csak azért is a Tiszához pártolnak. Ezek után szerintem minél inkább tolják ezt a lejáratást, annál inkább visszafelé fog elsülni. A kormány törzsszavazóinak persze biztosan tetszeni fog, de nem őket kell meggyőzniük.
Milyen stratégiát kellene követniük? Nem akarok tippeket adni, de szerintem jobban járnának egy pozitív kampánnyal, amiben a saját érdemeiket mutatják be, illetve hogy mit szeretnének elérni a jövőben. Persze ez is kockázatos a gazdaság jelenlegi állapota miatt.
tegnap 21:54
3/13 anonim válasza:
Hiába a lejáratások, mert egyre több ember érzi közvetlenül, hogy rossz irányba mennek a dolgok. A legalapabb ilyen dolog az, hogy túlságosan elszállt az infláció, a fizetésed meg nem nőtt ugyan ilyen mértékben. Az emberek már rosszabbul élnek, nehezebben lehet tervezni és ezek mellett azt hallják a kormánytól, hogy a családoknak 26 millió ft megtakarításuk van, meg jön az infláció követő adó... Ez már túl sok, vagy otthon fognak maradni, vagy akiben még van egykis életkedv az a tiszára fog szavazni.
4/13 anonim válasza:
Kérdező, attól, hogy vágy vezérelt kérdésnek álcázott ócska propagandát nyomatsz, attól még nem lesz igaz...
5/13 A kérdező kommentje:
#4: Tévedsz. Őszintén szólva engem is meglep, de a Tisza szimpatizánsai lelkesebbek, mint valaha. Ezt azerintem mindenki érzékelheti, aki nyitott szemmel jár.
tegnap 22:18
6/13 anonim válasza:
3: A reálkereset 9,4%-kal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért 4,1%-os növekedése mellett. A bruttó mediánkereset 524 100 forint volt, 16,5%-kal meghaladta az egy évvel korábbit.
7/13 anonim válasza:
#22:18
Ja csak 22-24 között volt vagy 40% drágulás. Erre jön a te kis sz*os 9,4%-os reálkereseted :DDD
8/13 anonim válasza:
A hatalmas infláció a rengeteg különadó valamint a megszorítások szinte mindent elvisznek amit a béremelés hozott, nem vagyunk kisegítve az ilyen béremeléssel.
9/13 anonim válasza:
#6 A rejtett gazdaság és az adóelkerülés a fidesz célja. Amellett, hogy a költségvetés jelentős bevételektől esik el, a rejtett gazdaság és az adóelkerülés torzítja a versenyt és a statisztikák minőségét is rontja.
10/13 anonim válasza:
Hát nem úgy tűnik, hogy a zemberek immunisak lennének, ugyanúgy megy az adok-kapok mindenki részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!