Miért kapott a baloldal dollármilliárdokat a valasztási kampányukra?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 19:56
1/10 anonim válasza:
Hogy az amerikai demokraták érdekében kormányozzanak, gazdaságilag és ideológiailag gyarmatosíthassanak minket.
2/10 anonim válasza:
Öhm...
Természetesen nem kapott, ez csak egy buta propaganda. De ezt te is tudod amúgy.
3/10 anonim válasza:
Miért, kapott? Én nem tudok semmi ilyesmiről. Csak nem valami troll kérdéssel vagy propaganda-üzenettel állunk szemben már megint?
4/10 anonim válasza:
Dollármilliárdokat. xDD oké
Számoljunk kicsit, mai árfolyamon az USD = 418 HUF
Azaz, ha többes számról beszélünk, ahogy írtad, akkor megközelítőleg egybillió Ft összeget említettél. Bizonyára zsebből kirázták. :D
De ha kapott is az ellenzék, az mekkora összeg a kormánypárt erőforrásaihoz képest, másrészt mire mentek vele? :D
5/10 anonim válasza:
#4 Nem kötekedésképp, de a választáskori árfolyammal számolj, nagyon sokat romlott a forint az utóbbi időszakban.
6/10 anonim válasza:
Igazad van.
AKkor körülbelül 350 HUF volt az árfolyam.
Tehát, csupán 700 milliárdról beszélünk. :DDD
7/10 anonim válasza:
#6 Köszi, rögtön jobban érzem magam, nem tudom, hogy miért vagy lepontozva, én felpontoztalak :)
8/10 anonim válasza:
Kétlem, hogy dollárban az lett volna akár csak 1 milliárd, nem még többesszámban...
9/10 anonim válasza:
Még mindig nem dollármilliárdokat kapott de ezt leírtam én is meg más is, ráadásul alapból tudni lehetett. Troll vagy mi?
10/10 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy dollárbaloldal, a statuálás a lényeg, mert aszerint kapja apuka a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!