Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen ember lehet Toroczkai...

Milyen ember lehet Toroczkai László? Tomcatnek igaza van abban, hogy ő nem egy becsületes ember?

Figyelt kérdés

Tomcat régi videója:

[link]

ma 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Kedves 10-es. Te nem tudod hogy én milyen környéken lakom. Hiába boxoltam évekig még így is viperával indulok el este, mert a kés ellen mit sem ér az öklöm. A fidesz vezetése alatt pedig gyakorlatilag osztódtak. Ezeknek pedig a 90%-a gyakorlatilag képtelen beilleszkedni bár tény, hogy nem is akar. Nem a bőrszínnel van bajom, (sőt még az sem ha zavar ha valaki büdös), hanem a viselkedéssel, de azzal nagyon. Egy egyszerű példa, ahhoz például nem kell pénz, hogy valaki a saját portáját rendben tartsa és ne olyan legyen mint egy roncstelep vagy mint egy szemét hegy. De aki annyira szereti őket az költözzön össze velük.
ma 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

10

"nem baj nem kell félnetek ha duplájára emelik a családi pótlékot akkor majd kevesebb lesz az ilyen és kevésbé is fognak szaporodni mert 2-3 gyerek utáni családi is elég lesz, hogy megtudjanak élni2

Szóval Te is tudod hogy nem azért van sok gyerek,mert annyira gyerekszeretőek,hanem megélhetési gyerekgyártyás megy!

Mi az a mi visszatartja majd őket hogy a dupla családi miatt ne gyártsanam még többet?

Szerintem a családit úgy ahogy van el kéne törölni,és adókedvezmény formájában ösztönönözni a dolgózó,és dolgozni akaró réteget a gyerekvállalásra!

ma 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
A legegyenesebb, legkorrektebb ember a magyar politikában. A gerinctelen Spiclicat meg bújjon el.
ma 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindkettő egy gyökér.
ma 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:
#12 Én nem így látom, szerintem a dupla családi majd lejjebb viszi a szaporodásukat. 11 Én megértem, a Fidesz tényleg elhanyagol néha ilyen dolgokat, de majd a Tisza megoldja ha hatalomra kerül
ma 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!