Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánk mennyit fog...

A mi hazánk mennyit fog erősödni a választásokig?

tegnap 22:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

No, ez is eljött. A nagy konteó hívők laposföldezik a természettudományi diplomákkal rendelkező honfitársukat. :DDDD

A mihasznák beszél össze-vissza mindenféle konteóról.

Karácsony Gergelyhez meg semmi közöm, nem is érdekel, hogy ki vezeti Pestet. Egyik sem volt alkalmas rá a jelöltek közül. XD

Na tényleg pá. Majd szóljatok, ha megvan a 8 általános legalább és leszoktatok a mihasznákról.

tegnap 23:54
 22/25 anonim ***** válasza:
58%

21.

persze, neked lapos földhívőnek van majd diplomád ....majd el is higyük mi?

"Na tényleg pá"

ja igen ha izzik már a lábad alatt a talaj elég keményen akkor menekülsz ismerjük a fajtádat

ma 00:01
 23/25 anonim ***** válasza:
60%
Az a baj velük, hogy a valódi radikálisoknak túl "liberálisak" a "libsiknek" meg túl radikálisak. Én egészen a rabszolgatörvény elfogadásáig, illetve elleni tüntetés lereagálásáig figyeltem őket. Nekem akkor leírták magukat. Mivel elég sokszor a fidesz mellé álltak, így rájuk sem szavaznék. MP meg majd kiderül. De nem tartom alkalmasnak a miniszterelnöki pozícióra.
ma 00:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Kb. amennyit a Holló Rend Párt.🤣🤣
ma 00:19
 25/25 anonim ***** válasza:

A jelen "vitába" nem kívánok becsatlakozni, csupán erre a kommentre reagálnék. Megjegyzem, hogy sokféle emberrel szerteágazó témákban diskuráltam az elmúlt évtizedekben. Számos alkalom volt mikor egyesek a valós vagy fiktív (nem ellenőriztem) diplomáikkal hozakodtak elő érvek helyett. Egy közös volt ezekben az emberekben. Ők voltak a legostobább és legönteltebb vitapartnereim, ismeretekben viszont mindegyikük egyaránt szűkölködött.

ma 03:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!