Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánk mennyit fog...

A mi hazánk mennyit fog erősödni a választásokig?

tegnap 22:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8%
Semennyit mert az EP választások idején hajszál híján 7%-os párt volt, most jelenleg pedig egy alig több mint 5,5%-os párt. Ezt maguknak is köszönhetik nem csak a Tiszanak, a túlzottan szélsőséges, kommunista állás pontjaik miatt egyre többen kezdik kiismerni a pártot és nagyot csalódni benne. A Tisza inkább DK, Momentum féle pártoktól veszi el a szavazókat. Én nem akarom, hogy kikerüljenek a parlamentből, de maradjon mindig 5-10%-os párt de több ne. Mert a parlamentbe pár dologban megmondják azért néha a tutit, amiben mondjuk szerintem hazudnak illetve kell egy ilyen nacionalista párt, egy olyan rendszerbe ahol a bűnözőknek bármit lehet, a végrehajtó maffia le leplezése jó lépés volt tőlük. De azzal a neofasizmussal amit ők művelnek nem lehet hatalom közelébe engedni őket, de a Tiszát sem a pszichopata vezetőjükkel együtt aki már a saját párt társait is agy halottnak nevezi.
tegnap 23:04
 12/25 anonim ***** válasza:
68%

"Ez a Hungulf dolog is csak arra jó nekik, hogy a fidesz megbízásából tovább árusítják keletnek (ezúttal az araboknak) a hazát. Nyilván elsőnek adnak egy lenyelhetőbb köntöst,"

Én azért kíváncsi lennék, hogy mi szükségük lenne a fideszeseknek pont a Toroczkaiékat megbízni bármi ilyennel, holott fideszéknek 14 éve 2/3-os többségük van, egy ideje meg rendeleti kormányzás "veszélyhelyzetre hivatkozva", éjszaka lazán módosítanak, vagy hoznak törvényeket a saját szájízük szerint.

Neked ezeket a baromságokat a kígyózó degenerált koalíciósok, vagy a büdösszájú Magyaristák táplálják be? 🤣 Vagy szimplán ostoba vagy?

tegnap 23:08
 13/25 anonim ***** válasza:
16%

#12: egyik sem. Aki egy kicsit is intelligensebb egy száraz kórónál, az tudja, hogy a fidesz érdekeit szolgálják megalakulásuk óta talán. Velük teszteli a fidesz alkalmanként azt, hogy bizonyos dolgokra hogyan reagál a "nép".

Nem vagyok semmilyen párti, csak a józan ész pártján állok. De úgy látom itt is azért elég sötétek páran. Majd lesz csalódás, amikor nem csak háttéralkukat kötve jelentik be az együttműködésüket a mihaszna - fidesz páros.

tegnap 23:15
 14/25 anonim ***** válasza:
64%

13.

akkor te nem vagy intelligensebb egy száraz kórónál!

És azt mivel magyarázod hogy a Mi hazánk miért nem lépett vissza a fővárosi polgármester választáson a fidesz javára?

tegnap 23:20
 15/25 anonim ***** válasza:
50%

"Aki egy kicsit is intelligensebb egy száraz kórónál, az tudja, hogy a fidesz érdekeit szolgálják megalakulásuk óta talán. Velük teszteli a fidesz alkalmanként azt, hogy bizonyos dolgokra hogyan reagál a "nép"."

Persze, nyilván! 😆 Anno, mondjuk kb. 10-éve a "régi jobbikkal" kapcsolatban is hasonló dumát fújtatok, sőt mindenki mással is aki nem nyalta a liberáltálibok ülepét.

"De úgy látom itt is azért elég sötétek páran. Majd lesz csalódás, amikor nem csak háttéralkukat kötve jelentik be az együttműködésüket a mihaszna - fidesz páros."

Azért engem speciel nem fog váratlanul érni ha ez mégsem fog megtörténni. A jósolgatás annyira nem jön be nektek.

tegnap 23:26
 16/25 anonim ***** válasza:
15%

#15: nem tudom kik azok a "nektek" de mint mondtam, egyik "oldalhoz", sem párthoz nem tartozom. Jó, annyi ésszel, ami nektek van, elhiszem, hogy nehéz felfogni, de léteznek függetlenek.

#14: minek lépett volna vissza te együgyü? Akkor még kevesebb szavazatot kapott volna Vitézy, meg lehull egy újabb lepel az együttműködésükről.

De nem bocsátkozom ilyen neverending vitákba olyanokkal, akik az orrukig nem látnak el és éltetik a fideszt a szatellitpártjukon keresztül. Na pá skacok!

tegnap 23:35
 17/25 anonim ***** válasza:
57%

16.

Elég együgyű laposföldes konteósnak tűnsz most ezekkel a kijelentésekkel.

tegnap 23:37
 18/25 anonim ***** válasza:
72%

16

szóval szerinted van egy titkos alku, ami annyira titkos hogy senki se jöhet rá az összefüggésekre!

De te rájöttél ahogy a lapos földre is! értjük

tegnap 23:39
 19/25 anonim ***** válasza:
45%

" de mint mondtam, egyik "oldalhoz", sem párthoz nem tartozom. Jó, annyi ésszel, ami nektek van, elhiszem, hogy nehéz felfogni, de léteznek függetlenek."

Persze, te nem tartozol sehová, gondolom szavazni sem szoktál senkire a nagy függetlenségedben, de azért folyamatosan hirdeted a vélt vagy valós elméleteidet, okoska! 😁

tegnap 23:39
 20/25 anonim ***** válasza:
49%

16.

ja meg a másik amivel lebuktattad magad lapos földes ,hogy szerinted Vitézy kevesebb szavazatot kapott volna hogyha a Mi hazánk jelöltje vissza lép?

ja persze majd biztos a Mi hazánk szavazott volna mocskos lipsi karácsony apádra,mi?

ennél hülyébb sztorit még egy agy nélküli csirke ,sem tudott volna kitalálni találj ki jobbat

tegnap 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!