Mit csináljak, ha egy osztálytársam nyíltan politizál az iskolában? 17/L
11.-esek vagyunk és van egy srác az osztályban, aki nagyon erősen behozza a politikai témákat órára is meg az osztály facebook csoportjába is ilyeneket posztol, ilyen mihazánkos spamrkkel van már tele minden.
Most azt vette a fejébe, hogy rugassuk ki az irodalomtanárunkat mert az leszbikus. De közben egy tök jó tanár, én nagyon szeretem az óráit.
Viszont ez az osztálytársunk most azzal szórakozik, hogy behoz egy másik telefont, amit nem ad le és azzal akar hangfelvételt csinálni. Állandóan ilyen lmbtq-ellenes szövegeket nyom magyarórákon, hogy beugrassa a tanárt és felvételt tudjon csinálni arról, hogy erről a témáról beszél.
Az a baj, hogy a fiúk nagy része támogatja ebben és senki nem akar vitatkozni vele. De én nem szeretném, hogy kirugassa az egyik kedvenc tanáromat.
"fogjatok össze és verjétek meg, a csávó egy mocskos náci"
Szólás szabadság van. A srác él vele miért kéne ezért megverni?
A facebook csoportban az admin szerintem le tudja tiltani, hogy posztolhasson.
Egyébként az osztályfőnököddel kellene beszélned erről.
#8: én sem elitgimiben tanítottam, és készítettem egy rakás jegyzőkönyvet fegyelmi tárgyalásokról. Tudom, miről beszélek.
Itt nem egyszerű bunkóságról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!