Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, ha egy osztályt...

Mit csináljak, ha egy osztálytársam nyíltan politizál az iskolában? 17/L

Figyelt kérdés

11.-esek vagyunk és van egy srác az osztályban, aki nagyon erősen behozza a politikai témákat órára is meg az osztály facebook csoportjába is ilyeneket posztol, ilyen mihazánkos spamrkkel van már tele minden.

Most azt vette a fejébe, hogy rugassuk ki az irodalomtanárunkat mert az leszbikus. De közben egy tök jó tanár, én nagyon szeretem az óráit.

Viszont ez az osztálytársunk most azzal szórakozik, hogy behoz egy másik telefont, amit nem ad le és azzal akar hangfelvételt csinálni. Állandóan ilyen lmbtq-ellenes szövegeket nyom magyarórákon, hogy beugrassa a tanárt és felvételt tudjon csinálni arról, hogy erről a témáról beszél.

Az a baj, hogy a fiúk nagy része támogatja ebben és senki nem akar vitatkozni vele. De én nem szeretném, hogy kirugassa az egyik kedvenc tanáromat.

tegnap 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Semmit.
tegnap 18:29
 2/10 PMC Wagner ***** válasza:
77%
Nem hiszem hogy csak azért kirúgnának egy tanárt mert a gyerekeknek nem tetszik.
tegnap 18:32
 3/10 anonim válasza:
60%
fogjatok össze és verjétek meg, a csávó egy mocskos náci
tegnap 18:36
 4/10 PMC Wagner ***** válasza:
24%

"fogjatok össze és verjétek meg, a csávó egy mocskos náci"

Szólás szabadság van. A srác él vele miért kéne ezért megverni?

tegnap 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Kicsit túltoltad.
tegnap 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A facebook csoportban az admin szerintem le tudja tiltani, hogy posztolhasson.

Egyébként az osztályfőnököddel kellene beszélned erről.

tegnap 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként ott nevetséges a sztorid, hogy ezért még ebben a közegben is előbb rúgnák ki a már nem tanköteles osztálytársadat az óra folyamatos zavarásáért és egy tanár zaklatásáért.
tegnap 18:41
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 technikumbe járok, nem eleitgimibe. Nem szoktak kirúgni ilyenek miatt embereket, egy csomó tanárral bunkók a legtöbben és nem lesz következménye.
tegnap 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is az osztályfőnöknek kellene szólni, a plusz telefon és a szándéka miatt. A FB csoportban, vagy egyéb csoportban, meg korlátozni kellene őt, az admin ott meg is tudná ezt tenni.
tegnap 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:

#8: én sem elitgimiben tanítottam, és készítettem egy rakás jegyzőkönyvet fegyelmi tárgyalásokról. Tudom, miről beszélek.

Itt nem egyszerű bunkóságról van szó.

tegnap 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!