Egy cseh vasúti társaság miért tud olcsón tiszta kulturált helyet adni a vonatain?
ma 10:28
1/4 anonim válasza:
Náluk nem Lézer Jancsi akar fekáliából várat csinálni, hanem szakértők működni.
Egyébként az árral kapcsolatban, ez becsapós. Sokat utazom, akár Prágába is és tudom, hogy van, amikor olcsóbb repülővel menni, mint vonattal, mert van, hogy 20 euróért van akciós Budapest - Prága vonat jegy, de, van, hogy 40. Közben, meg múlt hónapban 7000 forintért vettem egy repjegyet ki.
Szal, az relativ, hogy mikor olcsó, de a kényelmet és a szolgáltatásokat tudom igazolni.
2/4 anonim válasza:
Ott nem a lopás a fő cél, mint nálunk a maffiakormánnyal.
3/4 A kérdező kommentje:
Szabaduljunk meg lézer Janitol!!!
ma 12:14
4/4 anonim válasza:
Mert kitalálandó kifogások legyártása helyett a cég valós profiljára koncentrálnak. A magyar tömegközlekedésből súllyal inkább a tömeg igaz és a káosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!