Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz lehet, hogy egy közel...

Igaz lehet, hogy egy közel 100 fős keménymag a Fidesz körül csak azért dolgozik, hogy megsemmisítsék politikailag magánéletileg Magyar Pétert és így a Tiszát? Erőforrás és technika alájuk van téve?

Figyelt kérdés

Rendőrség által békén hagyva.

Szürkezónában tevékenykedhetnek.

Amolyan állambiztonság az állambiztonságon belül.

Belső elhárításként felfogva.

nov. 14. 09:52
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

#40 "Tudom, tudom. Ha baloldali kormány van hatalmon, akkor épp világszintű csőd van, ha jobb oldali, akkor szerencsés időszakban vannak hatalmon. :D Ugye ezt nem gondolod komolyan?"

Megnézted, amiket küldtem? :D Ezek nem kitalációk, hanem valós gazdasági mutatók! :D Bárki néz utána, ezek az adatok ugyanazok lesznek!

Én értem, hogy fideszesként nehéz a valósággal szembesülni. Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy a kognitív disszonanciát, vagy a valóságtagadást választod, mint túlélési stratégiát? :)

nov. 14. 15:15
 42/49 anonim ***** válasza:
26%
Ez inkább rád jellemző. A minden rossz, amit a fidesz csinál, minden jót, amit az ellenzék. :) Ez egy buta, szélsőséges hozzáállás. :) A szélsőség sose jó, mindig középről kell nézni. Én azt látom, hogy 10-11 éve jobban élek, mint egész életemben, és ezt látom a körülöttem élőkön is.
nov. 14. 15:18
 43/49 A kérdező kommentje:

Ez a korrupciós mondat nagy butaság!

"Korrupció: mindenkiről biztosan tudjuk, hogy korrupt. Fidesz, DK, Momentum, Jobbik, Párbeszéd, Tisza. Mind-mind korrupt."

Azért nem lehet egyenlőség jelet tenni egy MSZP-s korrupció ami utána fidder főügyész ugye vezetőszáron sétáltatta a sajtó előtt a volt szocikat.

És Orbán korrupt állama között. Itt több nullával nagyobb nagyságrend dönt Orbán javára. Nincs miniszterelnök aki 14 év alatt Magyarország leggazdagabb embere legyen a haverok és rokonok nevén tartott vagyonok által strómanokon keresztül.

nov. 14. 15:25
 44/49 anonim ***** válasza:
73%

#42 "Ez inkább rád jellemző. A minden rossz, amit a fidesz csinál, minden jót, amit az ellenzék." - nem, soha sehol nem mondtam ilyet, de ha mégis, akkor idézd kérlek.

"Én azt látom, hogy 10-11 éve jobban élek, mint egész életemben, és ezt látom a körülöttem élőkön is." - Nem nézted meg a kőolaj és a földgáz árának világpiaci alakulását, ugye? :D Vagy megnézted, csak az összefüggéseket nem vagy hajlandó látni? - ami egyébként egy újabb érdekes kérdés, hogy miért nem?

nov. 14. 15:35
 45/49 anonim ***** válasza:

"Ez a korrupciós mondat nagy butaság!"

Cáfold meg. De értelmesen, ne úgy, ahogy az előbb. :D

nov. 14. 16:06
 46/49 anonim ***** válasza:
62%

"Én azt látom, hogy 10-11 éve jobban élek, mint egész életemben, és ezt látom a körülöttem élőkön is." - Nem nézted meg a kőolaj és a földgáz árának világpiaci alakulását, ugye? :D Vagy megnézted, csak az összefüggéseket nem vagy hajlandó látni? - ami egyébként egy újabb érdekes kérdés, hogy miért nem?"

Elképesztő, hogy próbálsz terelni statisztikai adatokkal. Saját szavakkal, érvekkel nem megy? Bár persze hogy nem, hiszen te is jobban élsz az utóbbi 10 évben, mint előtte bármikor. :)

Most én is kezdjem belinkelgetni, hogy mennyi volt a reálkereset és az árak régen és most? :D Mindenből 2-3x többet lehet vásárolni a mai fizetésekhez képest, mint 2010 előtt.

nov. 14. 16:11
 47/49 anonim ***** válasza:
28%

#39 "Ugyanis a Fidesz egy világgazdaságilag baromi szerencsés időszakban került hatalomra és sajnos ennek a fellendülésnek minden hatását szeretik itthon a fidesz számlájára írni, pedig semmi közük nem volt hozzá."

Mi van???

2010-ben, a devizaválság kellős közepén lett volna az a baromi szerencsés időszak??? Tényleg?

Ha már hazudsz akkor legalább ne ennyire átlátszóan ostobasággal próbálkozz. Gyurcsány azért mondott le 2009-ben, mert majdnem államcsőd lett és nem akarta felvállalni a választási bukást és a csőd elkerülésére szükséges intézkedéseket, inkább átadta az egészet Bajnainak. Annyira rosszul állt az ország, a gazdaság, az emberek, hogy hatalmas többséggel szerzett 2/3-t a fidesz-kdnp. Az első 2 év erről a közdelemről szólt, hogy valahogy a válság mélyéről ki lehessen hozni az országot, az embereket a devizaválságból, eladósodásból. 2013-ra sikerült és volt 2 sima éve az országnak, aztán 2015 már az illegális migrációról és az ahhoz kapcsolódó hatalmas kiadásokról szólt. Ennek tetejébe jött 2019-ben a covid, 2021-ben az energiaárak emelkedése, 2022-ben a háború és a szankciózások.

Tényleg ez lenne az a baromi szerencsés időszak?

Nem kevered te véletlen a korábbi ballib kormányzással? Amelyik átlak kimondottan nagyon jó állapotban vette át a kormányzást 2002-ben, 2004-ben beléphettünk az EU-ba és megnyíltak az uniós pénzcsapok, körülöttünk minden ország fejlődött a konjunktúrában egészen 2008 végéig amikor ideért a devizaválság?

Nem, nem kevered. Csak hazudni próbálsz.

nov. 14. 17:43
 48/49 anonim ***** válasza:

34 - Neked halovány lila fingod sincs hogy valójában mi is van az USA-ban!!!

Mért égeted magad olyan hülyeségekkel, amelyekről még csak nem is hallottál?!

nov. 14. 17:46
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
#48 akkor tessék magyarázd el, hogy működik a TB biztosítás az USA-ban. :) Ja, hogy csak felháborodtál olyanon, amiről fogalmad sincs, Bocs. :D
nov. 14. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!