Magyar Péter azon felül, hogy visszahozá a sorkatonaságot, tényleg besorozná még a nőket is?
10.
Hát pontosan az hogy Orbánt kellene leváltani nem egy második Orbánt legyártani
.
Mit fognak még orbánék kitalálni Magyar Péterről? Ez már nevetséges és szánalmas amit ez a rablóbanda művel. Jobblenne ha egy kicsit szétnéznének a saját házuk táján és nem Magyar Pétert cseszegetnék.
Amikor hevesen bizonygatja valaki az igazát az már gyanús, ez esetben arogánatal féle banda annyira akar valamit találni hogy már bele betegedtek a keresésbe és ilyen beteges dolgokról fantáziálnak.
Engem nem érdekel ez a sok mocsok amit orbánék összehordanak én akkor is Magyar Péterre fogok szavazni 2026-ban ha ezek a seggüket a földhöz verik.
#6: Amúgy te ezt csak megjátszod, vagy komolyan gondolod? Discord-on írt egy random felhasználó valamit, amire a propaganda úgy adja le, mintha ez lenne a Tisza programja. Téged nem zavar, hogy így átvernek?
Ha én leírom egy fideszes csoportba, hogy meg kéne felezni a nyugdíjakat, akkor utána jelenjen meg mindenhol, hogy a Fidesz programja a nyugdíjak megfelezése? Ezt mégis hogy gondoltad? Komolyan érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!