Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell évtizedekig várnia...

Miért kell évtizedekig várnia a magyar embereknek?

Figyelt kérdés

[link]

Megint nőtt a titkos kormányzati döntések száma, akár évtizedekig is várnunk kell

tegnap 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
mert nektek ez is jó
tegnap 13:01
 2/8 A kérdező kommentje:

1.

Neked is?

tegnap 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Ki a fene vár ilyen marhaságra? Foglalkozz értelmesebb dolgokkal.
tegnap 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Én nem várok, megvalósítom magam és itthon, amit szeretnék, és ez pontosan elég és kielégítő, más hülyeségekre nem pazarolom az időt.
tegnap 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
A külföldre menekült magyarok azért irkálnak ide, mert magányosak. Honvágyuk van, de nem merik bevallani.
tegnap 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

Nekem qrvára nincsen honvágyam, főleg most. Inkább mozi szerűen nézem ahogy a magyar gazdaság összeomlik és az emberek vergődnek.

Azért irkálok ide, mert laza az osztrák munkatempó. Én szórakozgatok itt fórumon, addig is telik a munkaidőm és fizetik a 25 Euro körüli órabért :)

tegnap 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

de nem értem, a sok irigy magyarnak is nyitva vannak a határok csak ti lusták vagytok, várjátok a megváltást, hogy majd jobb lesz.

pedig nem lesz jobb soha, nem vergődni kell hanem tenni valamit.

tegnap 14:07
 8/8 anonim válasza:
26%
A magyar embereknek nem várnia, hanem várniuk kell (mivel többen vannak).
ma 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!