Csádba vagy Koszovóban hány magyar katona halt meg a fidesznek "hála"?
nov. 12. 22:07
21/33 anonim 

válasza:

20: szerintem az óbán hibálya az ősrobbanás is!
22/33 anonim 

válasza:

A Nutella árát is felemelte, ettől minden kitelik
23/33 anonim 

válasza:

"a fidesznek "hála"
ez szerintem azért baromság mert ha nem a fidesz lenne kormányon hanem más, akkor is nato tagok lennénk és részt vennénk nato programokban.
ez egy buta kérdés, látszik hogy a kérdező nem igazán ért ezekhez.
24/33 anonim 

válasza:

Csádba nem a NATO küldte a magyar katonákat, hanem az orbáni elmebaj!
25/33 Waff 

válasza:

Most kaptam a hírt, Zorbánviktor 10 000 db szűzlányt áldozott a sátánnak holdfénynél. Ez dikkatúra, emberek meddig tűrjük?
27/33 Waff 

válasza:

26@ és tömeg gyilkos és krumpli és korrupczió és atombomba és fidesz.
28/33 anonim 

válasza:

Csád fővárosában holtan találták szállodai szobájában a katonai attasét. Hazahozták, elvégezték rajta a szükséges vizsgálatokat, az eredményről hírzárlat van. Tudni kell, hogy a világon mindenhol a diplomaták jó része hírszerző tevékenységet végez. Csádból kiszorultak az amcsik, a magyarok orosz érdekek képviseletében járnak el.
29/33 Waff 

válasza:

28@ ne feledjük azt sem hogy a magyarok (orosz megbízásból) lehallgatják a Fehérházat....többek között. És a zorbánviktor nukleáris rakétát rejteget a nappalijába, amit orosz parancsra bármikor kilő az Usára...vagy Lomdonra...vagy mindkettő.
30/33 anonim 

válasza:

#28 #29 olyan aranyos amikor ilyeneket írkáltok, de nyugtassatok meg hogy ti is tudjátok hogy ezek mekkora baromságok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!