Csádba vagy Koszovóban hány magyar katona halt meg a fidesznek "hála"?
Én nem tudok egyről se és meg lennék lepődve ha ez nem lenne vezető hír itthon, anno amikor Irakban/Afganisztában sebesült meg valaki arról tudtunk. Nincs hogy eltitkolni az ilyesmit.
Ugyanakkor ezek hivatásos katonák, ez a dolguk, ezért fizetik meg őket, ha nekik jó akkor te miért akarod megtiltani nekik, hogy menjenek és végezzék a munkájukat aminek hála te itthon nagyobb biztonságban lehetsz?
Ez a dagadt "békegalamb" mindenkivel harcol miközben gyáva mint egy nyúl.
Csádba nem lehet tudni, hogy miért küldenek katonákat - ezzel a témával választást nyerhetne az ellenzék, ha azokat is nem sík hülyék vezetnék!
A kormány dönti el, hogy a több ezer katonánk közül ki megy Csádba? Ez új. Azt hittem ez a hadsereg dolga és most is úgy zajlik, mint eddig bármikor, hogy jelentkezni lehet az ilyen missziókra. (ahova jelentkeznek is, mert jóval jobban lehet vele keresni, mintha itthon hegyeznék a zabot)
De nyilván Orbán küldi személyesen az összes katonát a halálba, az akaratuk ellenére. Sőt még ezzel orosz érdekeket is szolgál, mint ahogy azt a függetlenobjektív sajtóban olvasni lehet névtelen diplomatákra hivatkozva.
6: és?
NATO tagként vannak feladatai egy tagországnak. vagy te az a fajta valaki vagy aki akkor jelenik meg ha kész a csapatmunka, ráhibáztam mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!