A Patrióta és más hasonló jobbos csatornák miért nem
kerülnek ki trendingbe a Youtubeon?
Figyelt kérdés
A Patrióta választási műsora 214 ezer megtekintéssel nincs a Trendingben, ellenben mondjuk a Klub Rádió videója ahol egy olasz történész fejtegeti, hogy durvul be az Orbáni diktatúra meg ott van 98 ezer megtekintéssel.
nem nézi senki a közpénzből felfuttatott propaganda tartalmakat, lehet azért
nov. 12. 14:25
2/15 Molyember válasza:
Nyilván valami balos összeesküvés lehet a háttérben, hogy így nyomják el a tisztaszívű magyarokat, és én még a Gyurcsány szálat is felfedezni vélem ebben.
Egyébként én az összes ilyet letiltottam, biztosan sokan tettek még így, esetleg jelentették is, talán ez is közrejátszhat.
nov. 12. 14:28
3/15 anonim válasza:
Örüljenek a szélsőjobbos patrióták ha felengedik őket a YouTube felületére.
nov. 12. 14:30
4/15 anonim válasza:
Az algoritmus nézettség alapján dobálgat, a propi nem olyan népszerű youtube-n
nov. 12. 14:35
5/15 anonim válasza:
Mert a ballibek, a woke-isták leginkább a tényektől rettegnek.
nov. 12. 14:41
6/15 anonim válasza:
Szerintem a sorosista zsidó gyíkember háttérhatalom tehet erről is!
nov. 12. 14:42
7/15 anonim válasza:
Vagy úgy van megírva az algoritmus, hogy a woke-istáknak kedvezzen, vagy vannak emberek, akik a woke érdekében belenyúlnak.
nov. 12. 14:49
8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó amit írtok, hogy nézettség alapján rakja ki a Youtube, csak pont a két videó amit beraktam példának mutatja azt, hogy ez még sincs teljesen így, mert ha így lenne akkor a Patrióta videója is kint lenne Trendingben, mert azt 2-szer többen látták.
nov. 12. 14:52
9/15 anonim válasza:
Ez a woke ez itt van most velünk a szobában? 😂
nov. 12. 14:53
10/15 anonim válasza:
ha nem lenne Trendigbe, akkor nem lenne 100-200 ezer megtekintése. Nekem bedobja Trendigbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!