Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Patrióta és más hasonló...

A Patrióta és más hasonló jobbos csatornák miért nem kerülnek ki trendingbe a Youtubeon?

Figyelt kérdés

A Patrióta választási műsora 214 ezer megtekintéssel nincs a Trendingben, ellenben mondjuk a Klub Rádió videója ahol egy olasz történész fejtegeti, hogy durvul be az Orbáni diktatúra meg ott van 98 ezer megtekintéssel.

https://www.youtube.com/watch?v=QJtjqKJTnB0

https://www.youtube.com/watch?v=9zWMbPpl0-w

Tegnap jött ki egy új videója a Patriótának, 20 óra után 83 ezer megtekintése van de az sincs kint trendingben.

Ellenben mondjuk a Blikk Verebes interjúja amiben szintén a kormányt szidja ezerrel az kint van 59 ezer megtekintéssel, pedig már több mint egy napos.

nov. 12. 14:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
nem nézi senki a közpénzből felfuttatott propaganda tartalmakat, lehet azért
nov. 12. 14:25
 2/15 Molyember ***** válasza:
71%

Nyilván valami balos összeesküvés lehet a háttérben, hogy így nyomják el a tisztaszívű magyarokat, és én még a Gyurcsány szálat is felfedezni vélem ebben.

Egyébként én az összes ilyet letiltottam, biztosan sokan tettek még így, esetleg jelentették is, talán ez is közrejátszhat.

nov. 12. 14:28
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Örüljenek a szélsőjobbos patrióták ha felengedik őket a YouTube felületére.
nov. 12. 14:30
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Az algoritmus nézettség alapján dobálgat, a propi nem olyan népszerű youtube-n
nov. 12. 14:35
 5/15 anonim ***** válasza:
21%
Mert a ballibek, a woke-isták leginkább a tényektől rettegnek.
nov. 12. 14:41
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a sorosista zsidó gyíkember háttérhatalom tehet erről is!
nov. 12. 14:42
 7/15 anonim ***** válasza:
13%
Vagy úgy van megírva az algoritmus, hogy a woke-istáknak kedvezzen, vagy vannak emberek, akik a woke érdekében belenyúlnak.
nov. 12. 14:49
 8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó amit írtok, hogy nézettség alapján rakja ki a Youtube, csak pont a két videó amit beraktam példának mutatja azt, hogy ez még sincs teljesen így, mert ha így lenne akkor a Patrióta videója is kint lenne Trendingben, mert azt 2-szer többen látták.
nov. 12. 14:52
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

Ez a woke ez itt van most velünk a szobában? 😂

nov. 12. 14:53
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
ha nem lenne Trendigbe, akkor nem lenne 100-200 ezer megtekintése. Nekem bedobja Trendigbe.
nov. 12. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!