A magyarok miért ilyen csórók?
1. nem kell itt élned. Mehetsz. Mire vársz?
2. nem csórók a magyarok, én se vagyok csóró meg a barátaink sem. Ha te az vagy az a te hibád.
3. nincs minimálnyugdíj. Nyugdíjminimum van ami nem a kifizethető legkisebb nyugdíjat jelenti hanem egy viszonyítási alap más szociális ellátásokhoz. Mindenki akkora nyugdíjat kap amekkora a ledolgozott évei és befizetett járulékai alapján jön ki számára.
4. a tanárok fizetését épp most emelték meg jelentősen, köszi, de 30%-t emeltek a béremen az előző tanévben és most szeptembertől volt további emelés, majd januártól ismét emelnek rajta. Sokat nem keresek de már nem is keveset.
5. a bírák valós fizetéseit itt megnézheted, ez még 2017-es táblázat. Már akkor sokkal magasabb volt a keresetük, mint amit te most hiszel. Az egyszerű bírák átlag jövedelme akkor volt már 570 ezer.
Mindig minden fizetést lehetne emelni és valóban igaz, hogy 2020 óta nem volt béremelésük. De te kevered (mert a médiában ezt akarják elérni) a bírák és a bírósági alkalmazottak jövedelmét. Nem ugyanannyit keres egy bíró, mint egy titkár vagy fogalmazó.
"jön az ügyeletes futóbolond, és ide kommenteli, hogy: "nekem ezt már nem kell elviselnem, üdv: Dublinból!""
Persze miután a napi mosogatással és takarítással kész lesz, és zsebreteszi a naaaaagy ejróóóóós fizuját! 😃
🤣🤣🤣
Komám, ki kell ábrándítsalak, ő úgy van Dublinban, mint te, vagy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!