Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért ilyen csórók?

A magyarok miért ilyen csórók?

Figyelt kérdés
Minimálnyugdíj 28 ezer, birák fizetése jövőre se emelkedik, tanárok is alig keresnek. Én szivem szerint nevetnék a hülye magyar béreken ha nem kéne ebben a csóró országban élnem. Magyarok a csóróságot imádják

nov. 12. 10:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Mert nem mennek ki tüntetni semmi ellen. Így is jó nekik.
nov. 12. 10:14
 2/12 anonim ***** válasza:
24%

1. nem kell itt élned. Mehetsz. Mire vársz?

2. nem csórók a magyarok, én se vagyok csóró meg a barátaink sem. Ha te az vagy az a te hibád.

3. nincs minimálnyugdíj. Nyugdíjminimum van ami nem a kifizethető legkisebb nyugdíjat jelenti hanem egy viszonyítási alap más szociális ellátásokhoz. Mindenki akkora nyugdíjat kap amekkora a ledolgozott évei és befizetett járulékai alapján jön ki számára.

4. a tanárok fizetését épp most emelték meg jelentősen, köszi, de 30%-t emeltek a béremen az előző tanévben és most szeptembertől volt további emelés, majd januártól ismét emelnek rajta. Sokat nem keresek de már nem is keveset.

5. a bírák valós fizetéseit itt megnézheted, ez még 2017-es táblázat. Már akkor sokkal magasabb volt a keresetük, mint amit te most hiszel. Az egyszerű bírák átlag jövedelme akkor volt már 570 ezer.

[link]

Mindig minden fizetést lehetne emelni és valóban igaz, hogy 2020 óta nem volt béremelésük. De te kevered (mert a médiában ezt akarják elérni) a bírák és a bírósági alkalmazottak jövedelmét. Nem ugyanannyit keres egy bíró, mint egy titkár vagy fogalmazó.

nov. 12. 10:24
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Mindjárt jön az ügyeletes futóbolond, és ide kommenteli, hogy: "nekem ezt már nem kell elviselnem, üdv: Dublinból!"😂😂
nov. 12. 10:26
 4/12 A kérdező kommentje:
2es: nem kell a propaganda
nov. 12. 10:29
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
#4 Nem értem. Ha nem kell neked a propaganda akkor miért csinálod????
nov. 12. 10:30
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
Én nem vagyok csóró, a bírák sem azok. Nyugdíjas ismerőseim a minimálnyugdíj sokszorosát kapják. Ha te csóró vagy, az a te hibád.
nov. 12. 10:53
 7/12 A kérdező kommentje:
6os:az egész ország csóró, de a másik amit utálok a magyarokban hogy semmi empátia, szolidaritást nincs bennük
nov. 12. 11:00
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

"jön az ügyeletes futóbolond, és ide kommenteli, hogy: "nekem ezt már nem kell elviselnem, üdv: Dublinból!""

Persze miután a napi mosogatással és takarítással kész lesz, és zsebreteszi a naaaaagy ejróóóóós fizuját! 😃

nov. 12. 17:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk az érdekelne, mit dolgozik Dublinban és mennyit keres
nov. 12. 18:03
 10/12 anonim ***** válasza:

🤣🤣🤣

Komám, ki kell ábrándítsalak, ő úgy van Dublinban, mint te, vagy én.

nov. 12. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!