Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kettős mérce: ha Magyar...

Kettős mérce: ha Magyar Péterről készült hangfelvétel manipulált, akkor Varga Juditról készült miért nem lehet az?

Figyelt kérdés
Ez elég erősen kettős mérce. Ott senki sem rikácsolt, hogy manipulált a felvétel. Vagy csak Péterünk a szent és sérthetetlen?!

tegnapelőtt 06:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy "egységes ellenzék" a magyarhoz hasonló vegyes választási rendszerekben (illetve a tisztán listás választási rendszerekben) sehol sincsen. Az ellenzék mindenhol "széttöredezett". Az "egységes ellenzéknek" egyedül a hagyományosan tisztán egyéni mandátumokra épülő vàlasztàsi rendszerekben mint pl Anglia vagy USA van hagyománya. De ott is csak a gyakorlatban adja a képviselőket két párt. Elméletben ott is több pár, Angliában több tucat politikai párt van bejegyezve az Usa-ban több száz. ( pl pár hete az amerikai elnökválasztáson se csak két jelölt indult, hiába csak 2-nek a neve jutott el a legtöbb emberhez)
tegnapelőtt 08:38
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

#7, ugyanez mondható el az ov-hívőkről is...

A hatalmas különbség csak az, hogy az MP-hívők embere még nem tette tönkre a magyar gazdaságot azt hazudva, hogy mindenben világelsők vagyunk...

tegnapelőtt 08:40
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
18)2022-ben 53%-ot ért el a Fidesz az országos listán, ìgy milyen egységes ellenzéket akarsz a Fidesszel szemben? Még egységes ellenzékkel szemben is 53% Fidesz állna. Abba már bele se megyek, hogy azt szoktátok mondani, hogy az MH a Fidesz szatelitpártja. Akkor eszerint 58% szavazott a Fideszre.
tegnapelőtt 08:43
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
#17 Maradjunk abban, hogy fogalmad sincs a választási rendszerről. Az nyer, akire a legtöbben szavaznak. Szóval az istenednek simán lenne esélye nyerni, ha többen dőlnének be az ő hazugságainak, mint orbánéinak.
tegnapelőtt 08:49
 25/29 anonim ***** válasza:
Az ellenőrző szoftverek kb mindenről azt állapítják meg hogy hamis. Pl mikor valamelyik amerikai egyetemen az összes szakdolgozatra kidobta az mesterséges intelligencia hogy ő írta nem a hallgató. Tanár örült hogy nem kell melózni mindenkinek karó. Aztán a mesterséges intelligencia még a tanár évtizedekkel ezelőtti dogáját is magáénak tartotta. Aztán menet közbeni mentésekkel igazolták a diákok a maguk igazát
tegnapelőtt 08:58
 26/29 anonim ***** válasza:
24, nekem, nem is kell, mivel én csak egy szavazó vagyok, vannak nálam jóval okosabb emberek, akiknek viszont van.
tegnapelőtt 09:02
 27/29 Nordzsesz ***** válasza:

Mert ugye a mai technikával nem nehéz manipulálni bármit is, hogy tényként hozza le az index a hozzá "véletlenül" eljuttatott felvételt..., ilyen alapon akkor nyilván ez is valódi ugye:

https://www.youtube.com/shorts/bQytX7kEyNw

tegnapelőtt 09:04
 28/29 anonim ***** válasza:
24, egyébként ateista vagyok, én csak magamban hiszek, nincs Istenem!
tegnapelőtt 09:11
 29/29 anonim ***** válasza:
18%

#25 Az írás, ez viszont hangfelvétel. Tegnap ezt az ellenőrző szoftvert eléggé hosszasan teszteltem, egyszer sem tévedett. Ezen felül amire Magyar Péter azt mondta, hogy fake, arról valóban azt állapította meg, de amit ha jól tudom, Magyar Péter publikált, ami Vogel-re terhelő, arról is azt állapította meg, hogy fake. Némi érdekesség, hogy pl. Vargáról készült felvételt igazinak vélte. Őszödi beszéd is real, amúgy. :D De próbálkoztam pl. Trumpról, Bidenről készült fake interjúkkal is, azoknál mindegyiknél észrevette, hogy hamis, egy-két a fideszes "anonymous" által publikált felvétellel is, pl. városháza eladása, az igazi. Próbálkoztam kivágni 1-1 mondatot csak, hogy azzal mit kezd, nem tévedett... Tegnap linkelték ezt a "szoftvert" egy előző kérdésnél. Kételkedtem abban, hogy ez működőképes így, hogy nem veti össze azt egy bizonyítottan eredeti felvétellel legalább, és még mindig kételkedek, de hát hosszas, kb. 1 órás próbálgatások után a helyzet az volt, hogy egyszer sem tévedett.

Tegyük félre a szoftvert, hallgasd meg a Vargáról készült felvételt, ott hogy beszél Magyar és hallgasd meg azt, amit Vogel publikált, ott hogy beszél Magyar. Vargával természetes beszédhangot hallhatsz, míg amikor Vogellel beszél, pont úgy artikulál, ahogy a színpadon meg interjúban szokott Magyar, mintha az lenne az alapja. (amitől egyébként irritáló számomra a faszi, de ez lényegtelen). Ezután hallgasd meg azt, amit ha jól tudom Magyar publikált, ott hogy beszél Magyar, mert ott is pont úgy artikulál, ahogy a Vargáról készült felvételen és nem úgy, amikor panaszkodik az emberek szagára. Viszont azon a felvételen, ahol a 30 millióról van szó, ott amit Magyar mond, abba nem nyúltak bele, az real, amit viszont Vogel mond, abba nyúltak bele a szoftver szerint.

Szóval ha adunk ennek a szoftvernek a "szavára", elhisszük, hogy nem téved és egyébként hosszú tesztelés után nálam az az eredmény, hogy nem téved, akkor nem csak abban kell kételkednünk, hogy Magyar szerint büdösek-e nyáron az emberek, meg a szájuk szaga (ami nyáron szintén sűrűbben előfordul az embereknél, a szájszárazság miatt), hanem abban is kételkednünk kell, hogy Vogel 30 millát követelt volna Magyartól.

tegnapelőtt 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!