Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt tartunk? Már Orbán is azt...

Itt tartunk? Már Orbán is azt mondja mint anno Gyurcsány, hogy el lehet innen menni?

Figyelt kérdés
nov. 11. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Igen, aki nem fideszre szavaz az nem is kell!
nov. 11. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Akkor most kiderült, hogy Gyurcsánynak volt igaza? El lehet menni? Kiengednek a határon?

Már lassan 50 éves vagyok és nem voltam idegen országban, azt hittem eddig, hogy nem lehet elmenni, mert lelőnek a határon. Akkor most tényleg el lehet menni az országból?

nov. 11. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

18:57

Nyugi, egyetem után szerintem megyek/megyünk… Nem rontom nektek itt a levegőt. Csak ki fogja neked meg a soha nem dolgozott spanjaidnak kitermelni s fizut/meg a nyugdíjat ?

nov. 11. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Lejjebbre süllyett mint Gyurcsány!
nov. 11. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
19%

Magyar Péter: "Úgy látom, hogy soha ilyen jó nem volt fiatalnak lenni Magyarországon, talán az Európai Unióban sem… Soha ilyen sokfajta és magas ösztöndíj nem állt a diákok rendelkezésére Magyarországon, mint jelenleg. Soha ilyen széles spektrumú és kedvező feltételű diákhitelezés nem támogatta a fiatalok továbbtanulását, mint a jelenlegi rendszer. Magyarországon soha ilyen széles családi és adókedvezménnyel nem támogatták a fiatalok munkába állását, otthonteremtését és családalapítását, mint jelenleg. A statisztikákból azt látjuk, hogy megindult a hazavándorlás: az emelkedő fizetések, az egyre jobb körülmények, a családtámogatások arra sarkallják a fiatalokat, hogy hazajöjjenek."

nov. 11. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem védeni akarom Orbánt, de a mondat másik felét is hozzátehetnéd, mert ez így csak 1 kiragadott semmi...
nov. 11. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:

19:24

Na és? Ha ti buknátok, akkor is mennék…

1. nem szeretem a kontinentális éghajlatot, nem szeretem hogy az év 2/3-a tél.

2. Az itteni emberek nagy része vagy ide áll, vagy oda, azt tapsikol, ha kell hanem, kritikus gondolkodás az eltünt.

nov. 11. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!