Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbàn és Gyurcsány mennyire...

Orbàn és Gyurcsány mennyire kedvelik egymást?

Figyelt kérdés

nov. 9. 16:53
 1/8 anonim válasza:
74%
Régi barátok és Magyarország urai
nov. 9. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy nekem erről mindig is volt egy elméletem, hogy ha össze nem is játszanak, de a színfalak mögött sokkal emberibb, és normálisabb a viszonyuk, mint ahogy kifele előadják. Mint amikor egy random munkahelyen két embernek szakmai vitája van, vagy versenyeznek egy jobb poziért, és le kell nyomniuk egymást. De munkaidő után meg elmennek együtt sörözni, mert az már a magánéletük, és más lapra tartozik.

Sikerült túlmagyaráznom :D de a lényeg, hogy szerintem ők ketten politikailag nem kedvelik egymást, de magánemberként akár kedvelhetik is.

nov. 9. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem jóban vannak hisz a parlament messze többségét ők ketten adták! 2010 előtt is de utána is ők ketten irányították az országot így nem csoda ha összejátszanak. Ameddig Gyurcsány a baloldal vezére kapja a nyugati pénzt addig Orbán a közpénzt mosta tisztára így mindkettejük valójában szerintem már múlti milliomos. Ezt unta meg a nyugat és jött Márki-Zay aztán Magyar Péter, ezt hívjuk ellenzékváltásnak. Jelenleg az ország egyetlen reménye a Mi Hazánk! Már ha a nép nem akar se nyugat bábkormányt (Magyar Péter) se korrupt uram-bátyám rendszert (Orbán Viktor)
nov. 9. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem biztos, hogy a legközelebbi barátok. De bűntársak hazánk kirablásában, meg az emberek egymás ellen uszításában.
nov. 9. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Kvázi szerelmesek. Orbán gond nélkül dobálhatja Gyurcsányt sz*arral, és utóbbinak ez is tetszik, mert kap érte elég pénzt. Gyurcsány meg látszatvergődhet, és előadhatja a gondolatait demens nyugdíjasoknak. Win-win.
nov. 9. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Csak annyira, amennyire két hazaáruló seggfej kedvelheti egymást.

Érdekek mellett nagyon, azon kívül leszarják egymást - én meg őket.

nov. 9. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Egymás ellen uszítják a népet aztán este meg együtt narkóznak meg pezsgőznek.
nov. 9. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:
A politikai porondon abszolút nem. Aztán, hogy a színfalak mögött mennyire....
tegnapelőtt 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!