Mit szóltok hozzá, hogy a Fideszesek messiása Donald Trump ennyire vetett véget a háborúnak?
https://www.youtube.com/watch?v=vlaTyaaKgkA
Felnevettem. Nem úgy volt, hogy Trump jézus amint megválasztják felhívja Putyint és 5 perc alatt béke lesz? :D
Trump még nem elnök
2025.január 20-án iktatják be
Tehát 22-én kérheted számon leghamarabb
En nem vagyok fideszes de azt azert kivarnam amig beiktatjak es megvarnam mit lep, az h mit mond egy politikus nem szamit.
De az a valoszinu h az Usa nem kuld tobb tamogatast. Ami ukrjananak hatalmas ervagas lenne.
Persze Trumpbol kinezem h akar bevonul ukrajnaba, de jelenleg nem ez a valoszinu.
A messiás Trump jézus azt mondta, nem várja meg amíg beiktatják, azonnal a választások után felhívja Putyint és megegyezik vele.
Most mégis úgy tűnik fütyül az orosz-ukrán háborúra, helyette LMBTQ és gender ellenes beszédeket tart, nagyon hasznos ;)
ma 21:07
Forrás?
Választási ígéretről / nagyotmondásról hallottál már?
Szerinted Trump megválasztásával hamarabb vagy később fog lezárulni az orosz-ukrán háború, mintha maradnak a jóarcú demokraták?
"Felnevettem"
Gondolom a halottak ennyire viccesek pár beteg lelkű embernek. Odesszában pl. volt kettő ma is az orosz dróntámadások miatt.
"A messiás Trump jézus azt mondta, nem várja meg amíg beiktatják, azonnal a választások után felhívja Putyint és megegyezik vele."
Ne itt terjeszd a hazugságaidat kérlek. A felhasználókat szándékosan félrevezetni tilos a felhasználói szabályzat szerint.
A valóság:
"Trump Says AS PRESIDENT He’d Settle Ukraine War Within 24 Hours"
Trump majd csak jövőre lesz elnök, addig bőven van ideje egyezkedni. Amit te állítasz, hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!