Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2026-ban nem a Fidesz...

Ha 2026-ban nem a Fidesz nyer, akkor nem ez fog következni?

Figyelt kérdés
Most az ellenzék ígérget, hogy mit fog megváltoztatni, de amikor esetleg átveszik a kormányzást, majd az lesz, hogy a Fidesz úgy tönkretett mindent, nincs pénz, hitelek vannak, hogy sokkal több idő kell helyrehozni. És marad minden ugyanígy, ahogy eddig is volt, bármilyen kormány alatt
nov. 10. 00:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"A korrupciót el lehet számoltatni, már tették meg más országokban, ahol lecsukták a párt tagokat, de végső esetben legyilkolták a minisztert."

Nem mondom, hogy nem lehet, azt mondom, hogy nem lesz. De ha esetleg lesz valamilyen ügy belőle, abból akkor sem lesz az államnak pénze.

"De tájékozatlan vagy nagyon, nézz körül. Lényegében van esélye hogy nem nyer, de azzal mi járunk csak rosszabbul"

De nem ez a kérdés, hanem az, hogy ha nem a Fidesz nyer, akkor bármelyik másik párt be tudja-e tartani az ígéreteit, vagy a szokásos fog történni, vagyis semmi.

"Ha a fidesz fog nyerni, akkor meg még mindig Gyurcsány lesz a hibás. Az mennyivel jobb?"

Szintén nem ez a kérdés. Ne azért legyen valaki, "mert a másik ugyanolyan rossz"

nov. 10. 08:25
 12/19 anonim ***** válasza:

És még ez az ember mer beszélni szuverenitásról szabadságról és becsületről nekünk. Emberek! még mindig hisztek orbán viktornak??? Hajrá Tisza!

https://www.youtube.com/watch?v=HAxm43L6-3Q

nov. 10. 08:39
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Esélytelen hogy nyerjen a Fidesz! Összeomlásban a párt!
nov. 10. 10:03
 14/19 A kérdező kommentje:

13-as!

A palacsintatésztába teszel tejet?

nov. 10. 10:07
 15/19 anonim ***** válasza:
nov. 10. 12:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Itt már nem ezen múlik sajnos az ország helyzete hogy a másik rosszabb, hanem hogy muszáj váltani. Amikor te olyat látsz hogy Orbán békepárti és félti az országot akkor csak a saját írháját félti és a vállalkozásáét ami jelen esetben az ország, tehát hogy értsd nem a magyar emberekért félt akármit. A kérdésre megkaptad a választ, a váltással csak nyerhetünk, ott tartunk hogy semmi nincs amivel veszíthetnénk jelenleg. Most nem egy Gyurcsány vs Orbán váltásról van szó, hanem hogy mindkettőt kipusztítsuk innen.
nov. 10. 12:42
 17/19 A kérdező kommentje:

16-os!

Orbán a saját irháját félti. Viszont szerintem pl Magyar Péter sem az országnak akar jót, hanem magának.

A kérdésre nem kaptam meg a választ, nem is tudhatja a választ senki, inkább csak vélemények lehetnek.

Egyébként én nem vagyok a kormányváltás ellen, csak szerintem összességében semmi nem lesz jobb

nov. 10. 13:25
 18/19 anonim ***** válasza:
szerintem tűpontos leírás, pontosan ez lesz.
nov. 10. 13:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Jobb lehet, de rövid időintervallumon belül nem lehet helyrehozni Orbán hibáit. Magyar Péter kijelentette hogy előbb Romániát is vissza kell előzni, sose mondott amúgy ilyet hogy 1 nap alatt jobb lesz minden. Itt mindennek a lényege a váltás mert Orbán az már teljesen levette a kezét az ország gazdasági növekedéséről, elkezdte a korrupciót belgazdaságon belül, aztán most a küldgazdasági lépések is a NER-es cégek javait szolgálják. Egy 1000 milliárdos (10 billiós) vagyonú magyar ner lovag meg egy minimálbéren tengődő magyar ember helyzeti különbségét el tudod képzelni?
nov. 10. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!