Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért siránkozik a Fidesz...

Miért siránkozik a Fidesz hogy alacsony a fogyasztás amikor eleve elítéljük a nyugati típusú fogyasztói társadalmat?

Figyelt kérdés

A Fidesz eleve is elítéli, gyakran gúnyt űz a kényelmes fogyasztói társadalomból, a nagyvárosokban Café Latté-t kortyolgató hipszterekből. Számukra azaz igazi magyar, azaz igazi ember aki vidéken él, tyúkot tart, saját magának termeli az élelmet, magának vágja a tüzifát és a jég hátán is megél. Egyfajta félnomád szittya magyarok a Fidesz mintapolgárai.

De akkor miért rinyálnak hogy csökken a fogyasztás? Nagy Márton mit siránkozik?

nov. 9. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy én keveset fogyasztok, megnézem, mire adok ki pénzt, de azt szeretem, ha a boltomban sokat költenek. No érted már?
nov. 9. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:
És véletlenül sem jut eszedbe, mi a baja ezzel? ha csökken a fogyasztás, azon felül, hogy a tömeg egy része éhezik, nekik kevesebb lopnivaló akad. Az a kritika, amiről te beszélsz, nem kritika, hanem hazugság. te pedig benyalod.
nov. 9. 14:53
 3/3 Justinianus ***** válasza:

"Lehet, hogy én keveset fogyasztok, megnézem, mire adok ki pénzt, de azt szeretem, ha a boltomban sokat költenek. No érted már?"

Más meg azt szeretné, ha te költenél sokat az ő boltjában. :)

nov. 11. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!